A helyzet így 2 héttel az idénnyitó találkozgatás elött nem túl rózsás (szegfűs) ...
A korábban már említett spoiler probléma érdekesen alakult , mint Bogyó tett is rá célzást egy másik topikban - Árva Bandibánál volt az autó még az ősszel , aki eszméletlenül irreális áron feltárt "valami" hibát , kicserélt egy kb. 500 Ft-os alkatrészt és beállította a motort (mindez került potom 26000 Ft-ba ... ) .
Tovább ténykedve az autómmal (és nem az autómon) valami padkán összetörte az első spoileremet , amit mára meg is "ragasztatott" , de közölte , hogy lefényeztetni nem hajlandó , az legyen az én bajom , mert nem érzi magát felelősnek azért , mert egy ilyen "irreálisan alacsony" (??????) autóval nem lehet közlekedni (az autó nincs ültetve , csak körbespilerezve , mint többünknek is) - hosszas telefonvita és apróbb üvöltözés után bevállalta a fényezést is , de vérigsértődött - képzelem milyen szép lesz ............ ennyit Bandibáról....
Ma beizzítottam a gépállatot (Budatétény-Újpest-Budatétény) és mire hazaértem már valahol folyt belőle a nafta (tank és környéke a hiba helye - majd jövő héten kiderül , mert megy a doktorbácsihoz némi piszmogásra amúgy is ) - kellemes benzinkútszagom volt ...
Lehet , hogy elátkozták páran ...