TéCSé ...

A forum látogatói álltal épített verdák...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Post Reply
TÉCSÉ
offtopiccommando
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by TÉCSÉ »

Terka wrote:
TÉCSÉ wrote:Hidrotőkék kicserélve....
"Rejtélyes hiba" ("fulladt" az autó 3000 felett) állítólag megoldva - még nem kaptam vissza :(
Aminek oka : Sokunk kedvenc szakija (Mr. Árva) miután 3 hét után megfejtette , hogy egy kb. 500 ft-os alkatrész a hibás , elment tankolni az ótóval - összetörte az első spoilert .... :evil:
Alakul ... :twisted:

:smt056 szegeny :cry:
Köszi Drága :oops:
Valahogy túlélem :wink: Addig úgysem hozom el amíg vissza nem állítódik az "eredeti állapot" , persze a javítás kivételével ... :lol:
Mi újság a Ti járgányotokkal :?:
(Mi "rossz" helyen vezetők ... :twisted: )
Terka
nemleszgondhasegítis

Post by Terka »

TÉCSÉ wrote:
Terka wrote:
TÉCSÉ wrote:Hidrotőkék kicserélve....
"Rejtélyes hiba" ("fulladt" az autó 3000 felett) állítólag megoldva - még nem kaptam vissza :(
Aminek oka : Sokunk kedvenc szakija (Mr. Árva) miután 3 hét után megfejtette , hogy egy kb. 500 ft-os alkatrész a hibás , elment tankolni az ótóval - összetörte az első spoilert .... :evil:
Alakul ... :twisted:

:smt056 szegeny :cry:
Köszi Drága :oops:
Valahogy túlélem :wink: Addig úgysem hozom el amíg vissza nem állítódik az "eredeti állapot" , persze a javítás kivételével ... :lol:
Mi újság a Ti járgányotokkal :?:
(Mi "rossz" helyen vezetők ... :twisted: )
Mukodik kicsit zorog meg csorog meg nem egyszeru kormanyozni
az en szamomra De Capri :lol: es nem japan szar most hirdetnek egy
masikat 5300 ert csak sajnos meg nem tudtuk eladni a japan kisautonkat
(MX-5) :oops: es igy sajna nem tudjuk meg venni a Caprit.
Terka
TÉCSÉ
offtopiccommando

Re: TéCSé ...

Post by TÉCSÉ »

A helyzet így 2 héttel az idénnyitó találkozgatás elött nem túl rózsás (szegfűs) ... :evil:

A korábban már említett spoiler probléma érdekesen alakult , mint Bogyó tett is rá célzást egy másik topikban - Árva Bandibánál volt az autó még az ősszel , aki eszméletlenül irreális áron feltárt "valami" hibát , kicserélt egy kb. 500 Ft-os alkatrészt és beállította a motort (mindez került potom 26000 Ft-ba ... ) .
Tovább ténykedve az autómmal (és nem az autómon) valami padkán összetörte az első spoileremet , amit mára meg is "ragasztatott" , de közölte , hogy lefényeztetni nem hajlandó , az legyen az én bajom , mert nem érzi magát felelősnek azért , mert egy ilyen "irreálisan alacsony" (??????) autóval nem lehet közlekedni (az autó nincs ültetve , csak körbespilerezve , mint többünknek is) - hosszas telefonvita és apróbb üvöltözés után bevállalta a fényezést is , de vérigsértődött - képzelem milyen szép lesz ............ ennyit Bandibáról.... :evil: :evil: :evil:
Ma beizzítottam a gépállatot (Budatétény-Újpest-Budatétény) és mire hazaértem már valahol folyt belőle a nafta (tank és környéke a hiba helye - majd jövő héten kiderül , mert megy a doktorbácsihoz némi piszmogásra amúgy is ) - kellemes benzinkútszagom volt ...
Lehet , hogy elátkozták páran ... :?: :twisted: :mrgreen:
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;

A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
Blant
nagyonsokatirogat

Post by Blant »

Ugye van tűzoltókészüléked? Mert ha folyik az AC környékén, abból szép tűz tud lenni. Egyik haverom TC1 kupéja égett így ki tavaly...
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ

'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

Blant wrote:Ugye van tűzoltókészüléked? Mert ha folyik az AC környékén, abból szép tűz tud lenni. Egyik haverom TC1 kupéja égett így ki tavaly...
Egyéb jókívánság :?: :wink: :lol:
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;

A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

TÉCSÉ wrote:
Blant wrote:Ugye van tűzoltókészüléked? Mert ha folyik az AC környékén, abból szép tűz tud lenni. Egyik haverom TC1 kupéja égett így ki tavaly...
Egyéb jókívánság :?: :wink: :lol:
Ha már egyéb jó kívánság akkor....
Ugye szokott nálad baseball ütő lenni mert ki tudja mikor támadnak rád a "sötét" emberek :mrgreen:
Egyébként meg kellemes húsvétot :pia:
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
SONI
T.O.C.B.

Post by SONI »

TÉCSÉ wrote: Egyéb jókívánság :?: :wink: :lol:
Kellemes husvéti ünnepeket :D :D :twisted: :twisted:
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Mad Max
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Mad Max »

Az autód sok egy helyben állásának a híre, még "messze", hozzám is eljutott. A kárszájlingon kérdezte v.ki, hogy nem e ismerek egy, az én autómhoz hasonló autót, vagy a gazdáját és tett is fel róla képeket, elég poros.
Amúgy a Bandibá miért közlekedett a te autódal?
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.

A Capri egy különleges autó!!!!!
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

Mad Max wrote:Az autód sok egy helyben állásának a híre, még "messze", hozzám is eljutott. A kárszájlingon kérdezte v.ki, hogy nem e ismerek egy, az én autómhoz hasonló autót, vagy a gazdáját és tett is fel róla képeket, elég poros.
Amúgy a Bandibá miért közlekedett a te autódal?
:lol:
Álldogált télen a TCSillaggarázsban , de néha megmozdítottam amikor útban volt az "autóparkomnak" ... :?
Nem mindig poros , mert a sok eső folyamatosan (mint most is) lemossa ! :lol:
Bandibánál majd egy hónapot volt az autóm :evil: - biztos eljárt vele TCSajozni :laza:

Blant
nagyonsokatirogat

Post by Blant »

Ha meggondolod ez télleg jó kívánság! Szívből szeretném, hogy se neked, se az autódnak ne legyen baja... :-)
Hattyu wrote: Ha már egyéb jó kívánság akkor....
Ugye szokott nálad baseball ütő lenni mert ki tudja mikor támadnak rád a "sötét" emberek :mrgreen:
Az ilyen megjegyzéseket meg szívből nem szeretm :nem: És nem a húsvéti jókívánságra gondolotam.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ

'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

Jól beszél Blant testvérem , TCSak békésen ahogy a nap megy fenn a szép zöld égen .... :wink: :lol: :fu:

Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

Blant wrote:
Ha meggondolod ez télleg jó kívánság! Szívből szeretném, hogy se neked, se az autódnak ne legyen baja... :-)
Hattyu wrote: Ha már egyéb jó kívánság akkor....
Az ilyen megjegyzéseket meg szívből nem szeretm :nem: És nem a húsvéti jókívánságra gondolotam.
Én sem azért mondtam hogy baja essen a nagy "Mesternek" :ru:
És remélem nem is vette komolyan TÉCSÉ Mester :roll: :pia:
Trust no one!!
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

Én ? Mester ?????? Soha :lol:
And PEACE :wink: :pia: :fu:

Blant
nagyonsokatirogat

Post by Blant »

:D
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ

Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

TÉCSÉ wrote:Én ? Mester ?????? Soha :lol:
And PEACE :wink: :pia: :fu:
Remélem eljutok az évadnyitó talira aztán személyesen is megismerhetlek! :pia: :pia: :ba:
Trust no one!!
Post Reply