ez kézifékkel sikerült?tomtom wrote:hejj!
ha a garázsban kevés a hely,...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Ez jó meló, egyedül csináltad?tomtom wrote:125ös drótkorong és egy 2.2 kW-os flex csodálatos találkozása. eddig 11 db evett meg a drágám, és a két baloldali kerékdob vissza van.
igen, nagy cumi. ha jól csinálod, fél óra alatt úgy nézel ki , mint egy disznó. egy óra múlva pedig nem érzed a kezeidet. viszont nem kell fűteni a műhelyben.
Én is ismerem az érzést. 8) Javított részeknél, mondjuk küszöb és padlólemez találkozásánál ahol van egy rakat varrat, volt hogy egy két tenyérnyi részen elszórakoztam egy órát...tomtom wrote:125ös drótkorong és egy 2.2 kW-os flex csodálatos találkozása. eddig 11 db evett meg a drágám, és a két baloldali kerékdob vissza van.
igen, nagy cumi. ha jól csinálod, fél óra alatt úgy nézel ki , mint egy disznó. egy óra múlva pedig nem érzed a kezeidet. viszont nem kell fűteni a műhelyben.
egy darabig próbálkoztam. pl: -van kedved segíteni? vagy -gyere, kicsit bütykölünk sör mellett, fütyörészünk, jó lesz!Tibi wrote:Ez jó meló, egyedül csináltad?tomtom wrote:125ös drótkorong és egy 2.2 kW-os flex csodálatos találkozása. eddig 11 db evett meg a drágám, és a két baloldali kerékdob vissza van.
Nem baj, szép lesz az ! Én "csak" a kerékdobokat pucoltam ki, de arra is ráment néhány korong meg egy fúrógép, a kényelmes pózban töltött órákról nem is beszélve.tomtom wrote: egy darabig próbálkoztam. pl: -van kedved segíteni? vagy -gyere, kicsit bütykölünk sör mellett, fütyörészünk, jó lesz!
akit rábeszéltem 5 perc után eszébe jutott, hogy "jaj, elfelejtettem feladni egy csekket", meg "húha, ottfelejtettem a tejet a rezsón, majd jövök...", stb.
azóta nem veszik fel a telefont , letagadtattják magukat az őseikkel, de ímélben érdeklődgetnek, hogy "mizu, még mindig az alját csinálod, hogy állsz?"
aztán rájöttem, ez magányos küzdelem lesz.
röviden: igen