Egy haver hozott nekem mutatóba felniket(205/50-15, 40et kér érte, két gumi szar de kettőn kb.8mm mintázat van még. De szerintem nem állt jól a caprin. Vélemény?!
Last edited by Szelei Szilard on Tue Aug 28, 2007 4:43 pm, edited 1 time in total.
Szelei Szilard wrote:Egy haver hozott nekem mutatóba felniket(205/50-15, 40et kér érte, két gumi szar de kettőn kb.8mm mintázat van még. De szerintem nem állt jól a caprin. Vélemény?!
Kép vóna esetleg, hogy milyen a felni? Úgy könnyebb fikázni ;) :D
Szelei Szilard wrote:Egy haver hozott nekem mutatóba felniket(205/50-15, 40et kér érte, két gumi szar de kettőn kb.8mm mintázat van még. De szerintem nem állt jól a caprin. Vélemény?!
Egyépként élőbe nem ennyire polír, néhol pattog a lakk(esetleg valakinek nem kell?)
Bocs nagyon gyorsan reagáltál
Pont unatkoztam :D
Szerintem nem rossz ez, azt is megkockáztatom, hogy jó.
Pudva wrote:Jójez így! van mélysége és nekem ettől teccik'
Ja és más Capri-n még nem nagyon láttam ilyet /ez sem mind1 :P/
Nekem egyből a golf-buzik által használt ATS jut eszembe mikor ránézek, de most már nemtudom megvegyem e vagy nem mivel több caprisnak is tetszik akkor nem is olyan csúnya(aszittem majd jól leszóltok "mér tesze má ilyen szart rá egy caprira" Ja és ilyen a gumi(2db) .