Épülő CAPRI-k
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Tibi
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Jobbulást !
Egyébként meg ;) http://www.google.hu/search?hl=hu&q=v%C ... %A9s&meta=
Szép munka, gondolom ez sem 10 perc volt.
Egyébként meg ;) http://www.google.hu/search?hl=hu&q=v%C ... %A9s&meta=
Szép munka, gondolom ez sem 10 perc volt.
1980 Capri MK3
- proteus
- rengetegetirogatide
Igazságszerint nem tudom mi ment a szemembe, mert a csiszolás közben rajtam van mindig a szemüveg és nem is volt semmi bajom. Aztán mikor nekiálltam festegetni, érzékeny lett a szemem. A doki azt mondta 2db is volt benne... Lehethogy mikor a kompresszorral tisztogattam a cuccokat az tett be.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
Végre valami jó hír....proteus wrote:Igazságszerint nem tudom mi ment a szemembe, mert a csiszolás közben rajtam van mindig a szemüveg és nem is volt semmi bajom. Aztán mikor nekiálltam festegetni, érzékeny lett a szemem. A doki azt mondta 2db is volt benne... Lehethogy mikor a kompresszorral tisztogattam a cuccokat az tett be.

Azzzzzé gyógyólást....

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- proteus
- rengetegetirogatide
Ma sikerült megmérni a motorom kompresszióját és elszomorító, még akkor is, ha biztosravehető, hogy nem volt pontos a műszer. Konkrétan 3-2-7-5 bar lett mérve, ami ugyan biztos, hogy több, de arányaiban ennyi. A veztengely is cserés, a többit majd akkor, ha szét lesz szedve a motor.
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- szszaby
- rengetegetirogatide
Az a 3 és 2 elég sovány, ettől többet még gyűrű nélkül is tudnia kell.proteus wrote:Ma sikerült megmérni a motorom kompresszióját és elszomorító, még akkor is, ha biztosravehető, hogy nem volt pontos a műszer. Konkrétan 3-2-7-5 bar lett mérve, ami ugyan biztos, hogy több, de arányaiban ennyi. A veztengely is cserés, a többit majd akkor, ha szét lesz szedve a motor.
Ford Capri MkI Essex
- proteus
- rengetegetirogatide
Persze, az biztos, hogy több, csak az arányok miatt írtam le, hogy mit sikerült mérni.szszaby wrote:Az a 3 és 2 elég sovány, ettől többet még gyűrű nélkül is tudnia kell.proteus wrote:Ma sikerült megmérni a motorom kompresszióját és elszomorító, még akkor is, ha biztosravehető, hogy nem volt pontos a műszer. Konkrétan 3-2-7-5 bar lett mérve, ami ugyan biztos, hogy több, de arányaiban ennyi. A veztengely is cserés, a többit majd akkor, ha szét lesz szedve a motor.
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Tibi
- rengetegetirogatide
nem az a durva hogy 3-2, hanem az hogy össze vissza van minden. Mi lesz a projekt a mocival? Persze a szétszedés után.proteus wrote:Persze, az biztos, hogy több, csak az arányok miatt írtam le, hogy mit sikerült mérni.szszaby wrote:Az a 3 és 2 elég sovány, ettől többet még gyűrű nélkül is tudnia kell.proteus wrote:Ma sikerült megmérni a motorom kompresszióját és elszomorító, még akkor is, ha biztosravehető, hogy nem volt pontos a műszer. Konkrétan 3-2-7-5 bar lett mérve, ami ugyan biztos, hogy több, de arányaiban ennyi. A veztengely is cserés, a többit majd akkor, ha szét lesz szedve a motor.

1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
és amaradék 2 hengerproteus wrote:Ma sikerült megmérni a motorom kompresszióját és elszomorító, még akkor is, ha biztosravehető, hogy nem volt pontos a műszer. Konkrétan 3-2-7-5 bar lett mérve, ami ugyan biztos, hogy több, de arányaiban ennyi. A veztengely is cserés, a többit majd akkor, ha szét lesz szedve a motor.

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Tibi
- rengetegetirogatide
huhuhuhuuuuuuuuuuuubogyo28 wrote:és amaradék 2 hengerproteus wrote:Ma sikerült megmérni a motorom kompresszióját és elszomorító, még akkor is, ha biztosravehető, hogy nem volt pontos a műszer. Konkrétan 3-2-7-5 bar lett mérve, ami ugyan biztos, hogy több, de arányaiban ennyi. A veztengely is cserés, a többit majd akkor, ha szét lesz szedve a motor.8)
![]()
![]()
![]()
ez gonosz :D
1980 Capri MK3
- proteus
- rengetegetirogatide
bogyo28 wrote:és amaradék 2 hengerproteus wrote:Ma sikerült megmérni a motorom kompresszióját és elszomorító, még akkor is, ha biztosravehető, hogy nem volt pontos a műszer. Konkrétan 3-2-7-5 bar lett mérve, ami ugyan biztos, hogy több, de arányaiban ennyi. A veztengely is cserés, a többit majd akkor, ha szét lesz szedve a motor.8)
![]()
![]()
![]()

MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970