Laci Pöttyös Caprija
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- stpetya
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Laci Pöttyös Caprija
Akarod mondani,az autóban hosszabb távon most próbáltátok először?
Nem értem miért vártatok vele eddig,láttak azok az ülések már mindent,nem szégyenlősek..
Nem értem miért vártatok vele eddig,láttak azok az ülések már mindent,nem szégyenlősek..
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
Ma hivatalosan is Capri tulajdonos lettem!!!
Sikerült átírni és minden hivatalosan és törvényesen lett elintézve!
Csak azt tudom javasolni mindenkinek,hogy motor csere előtt nagyon nézzen körbe és tájékozódjon mert nekem elintézni a dolgokat 2-hónapba került!Ha Az elején nem így állok neki akkor egy hét alatt meg lehetett volna a papir!JA és VAN KISKAPU HA VALAKINEK NINCSEN BONTÁSI IGAZOLÁSA A KIVONÁSHOZ!!!!
most meg megyek és feltöltöm a váltót olajjal mert kiderült hogy száraz belülről én meg így kergettem vele a macskákat

Sikerült átírni és minden hivatalosan és törvényesen lett elintézve!
Csak azt tudom javasolni mindenkinek,hogy motor csere előtt nagyon nézzen körbe és tájékozódjon mert nekem elintézni a dolgokat 2-hónapba került!Ha Az elején nem így állok neki akkor egy hét alatt meg lehetett volna a papir!JA és VAN KISKAPU HA VALAKINEK NINCSEN BONTÁSI IGAZOLÁSA A KIVONÁSHOZ!!!!
most meg megyek és feltöltöm a váltót olajjal mert kiderült hogy száraz belülről én meg így kergettem vele a macskákat

Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Mi az a kiskapu?
Elárulom de csak pénzért
NA az a lényeg,hogy fogod az autót amiből a motor van szépen eladod külföldre papiron motor nélkül!
És ha ez megvan a tulaj,ki tudja vonatni magyarországi forgalomból!
Fogod ezt az adásvételit meg az eredeti forgalmit amibe belepecsételik hogy XYjogszabály miatt az autót kölföldre értékesítették és magyar forgalomból kivonták!és lefénymásolod!/ez leginkább csak biztositás képpen kell,bár úgyis benne kell lenni a rendszerben az okmányirodában!
Utána már nem is olyan bonyolult fogod az autó eredeti tulajdonosát írsz vele egy adásvételit amibe csak a MOTOR szerepel PL:Ford Motor ez bőven elég meg a motorszám és már mehetsz is az okmányirodába!
Szóval 2-db fénymásolat meg egy adásvételi kell hozzá!
Gondolhatjátok hogy ez nem ennyire egyszerű,de megoldható!
Akit komolyabban érdekel annak privátba még tudok tanácsokat adni!
Elárulom de csak pénzért

NA az a lényeg,hogy fogod az autót amiből a motor van szépen eladod külföldre papiron motor nélkül!
És ha ez megvan a tulaj,ki tudja vonatni magyarországi forgalomból!
Fogod ezt az adásvételit meg az eredeti forgalmit amibe belepecsételik hogy XYjogszabály miatt az autót kölföldre értékesítették és magyar forgalomból kivonták!és lefénymásolod!/ez leginkább csak biztositás képpen kell,bár úgyis benne kell lenni a rendszerben az okmányirodában!
Utána már nem is olyan bonyolult fogod az autó eredeti tulajdonosát írsz vele egy adásvételit amibe csak a MOTOR szerepel PL:Ford Motor ez bőven elég meg a motorszám és már mehetsz is az okmányirodába!
Szóval 2-db fénymásolat meg egy adásvételi kell hozzá!
Gondolhatjátok hogy ez nem ennyire egyszerű,de megoldható!
Akit komolyabban érdekel annak privátba még tudok tanácsokat adni!
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Na szombaton megvolt az első normális tesztvezetés!
300Km egyhuzamban!és nem volt kölönösebb gond ami megállított volna és ne tudtam volna helyszinen orvosolni!
Debrecenbe is volt egy kis dolgom és megint találkoztam egy Caprissal
Egy nagy dög terepjáróvalvolt és egy lámpánál beszéltünk,kicsit nagyon tetszet neki a kocsi :)
Neki egy 2.3 van és nem ismerte a fórumot mondtam neki,hogy jöjjön fel!
Na de visszatérve az autóval 110-130al mentem,Type9 váltó 3000rpm 130km/h 5.sebesség félig befogó hátsó fék!
Hát mondani se kell,hogy a szerelő,hogy műszakin fogjon a fék jól felspanolta és ezt már csak Nyíregyházán vettem ésre amikor megemeltem és kicsit állt a hátsó kerék!
Hát igen éreztem,hogy nem úgy megy az autó,de nem éreztem soha a ferodolt és még nem is ismerem az autót így nem tudom hogy mire képes ráadásul a kuplung se az igazi!viszont a fék lazitása után már majdnem éreztem,hogy tapadok az ülésbe
,de rájöttem,hogy csak beleízzadtam a bőrbe

300Km egyhuzamban!és nem volt kölönösebb gond ami megállított volna és ne tudtam volna helyszinen orvosolni!
Debrecenbe is volt egy kis dolgom és megint találkoztam egy Caprissal
Egy nagy dög terepjáróvalvolt és egy lámpánál beszéltünk,kicsit nagyon tetszet neki a kocsi :)
Neki egy 2.3 van és nem ismerte a fórumot mondtam neki,hogy jöjjön fel!
Na de visszatérve az autóval 110-130al mentem,Type9 váltó 3000rpm 130km/h 5.sebesség félig befogó hátsó fék!

Hát mondani se kell,hogy a szerelő,hogy műszakin fogjon a fék jól felspanolta és ezt már csak Nyíregyházán vettem ésre amikor megemeltem és kicsit állt a hátsó kerék!
Hát igen éreztem,hogy nem úgy megy az autó,de nem éreztem soha a ferodolt és még nem is ismerem az autót így nem tudom hogy mire képes ráadásul a kuplung se az igazi!viszont a fék lazitása után már majdnem éreztem,hogy tapadok az ülésbe

Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Végülis igen
És köszönöm mindenkinek aki segített!!!!!!!!

És köszönöm mindenkinek aki segített!!!!!!!!

Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Debrecenig az M3 utána meg a négyesen Nyíregyig
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- szszaby
- rengetegetirogatide
Szabálytalansony5 wrote:Debrecenig az M3 utána meg a négyesen Nyíregyig

Ford Capri MkI Essex
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Ha már ilyen frankó minden akkor gyertek le vele Alsóörsre 8)

Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
Most otthon hagytam Nyíregyházán,mert a szomszéd ordibálós néni nem akarta hallgatni a sportszűrőt meg a kipufogót én meg jobban féltem a kocsit annál,hogy a mami beletegyen a szélvédőbe egyvirágot cserepestől!
Különben jövőhéten szabin vagyok és nyaralás lesz,de nem tudom hogy alsóörsöt közbe tudom-e iktatni
Mindenesetre mindenkinek jó szórakozást aki eljut oda!
Különben jövőhéten szabin vagyok és nyaralás lesz,de nem tudom hogy alsóörsöt közbe tudom-e iktatni

Mindenesetre mindenkinek jó szórakozást aki eljut oda!

Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Volt egy kis szabim kivettem nem is telt események nélkül:
Kormányműcsere,kuplungcsere,új légszűrő mókolás,ablakmoso javítás,mindenben olaj csere,hűtőben is trutyi csere,megcsináltam az üzemanyagszint visszajelzőt,és még sok apróság.
ja kinyomócsapágyat kell cserélnem
az új kuplung után elkezdett karistolni
És nem megy úgy a kocsi ahogy kéne!oka nem nyit a második torok,nem bírja behúzni a vákum és akár mit csináltam utána se lett jobb !/sierra karbi/Nem megy rosszul,de ettöl jobb kéne,hogy legyen!
A Rendőröknek nagyon tetszik a kocsi:
Megállít,kéri a papirokat meg se nézi, megkérdezi hány éves mondom 34 majdnem behugyozott
A másik rendőr közben:
-úúúúúúú és mekkora motor van benne? mondom 1.6
-az biztos jól húz!mondom:megyeget
Erre a másik vissza adja a papirokat és köszön hogy :sziasztok
Válasz tőlem Szevasztok és további jó állítgatást
erre hátulról az egyik pajti:ne tegezd ez rendőr
De a rendőrök csak örültek a látványnak én meg elhajtottam!
A másik:
Megyek a városban/Nyíregyháza/
Megállok egy lámpánál
Megáll mellettem egy rendörautó
Rajtam arcot eltakaró KING REIDER szemüveg
Csak lazán átszól FASZA
Én felhajtom a szemúveget és hasonlóan mint ő ennyit mondok:tudom
Na erre a válaszra a rendőrnek is meg nekem is fülig ért a szám
Váltott a lámpa és vége volt ennek a magasszintű beszélgetésnek
A barátnőm megkérdezi ez már mindenhol így lesz,hogy néznek meg megállítanak?
A válasz:Szokj hozzá ez egy CAPRI
Kormányműcsere,kuplungcsere,új légszűrő mókolás,ablakmoso javítás,mindenben olaj csere,hűtőben is trutyi csere,megcsináltam az üzemanyagszint visszajelzőt,és még sok apróság.
ja kinyomócsapágyat kell cserélnem

És nem megy úgy a kocsi ahogy kéne!oka nem nyit a második torok,nem bírja behúzni a vákum és akár mit csináltam utána se lett jobb !/sierra karbi/Nem megy rosszul,de ettöl jobb kéne,hogy legyen!
A Rendőröknek nagyon tetszik a kocsi:
Megállít,kéri a papirokat meg se nézi, megkérdezi hány éves mondom 34 majdnem behugyozott
A másik rendőr közben:
-úúúúúúú és mekkora motor van benne? mondom 1.6
-az biztos jól húz!mondom:megyeget

Erre a másik vissza adja a papirokat és köszön hogy :sziasztok
Válasz tőlem Szevasztok és további jó állítgatást

erre hátulról az egyik pajti:ne tegezd ez rendőr

De a rendőrök csak örültek a látványnak én meg elhajtottam!
A másik:
Megyek a városban/Nyíregyháza/
Megállok egy lámpánál
Megáll mellettem egy rendörautó
Rajtam arcot eltakaró KING REIDER szemüveg
Csak lazán átszól FASZA
Én felhajtom a szemúveget és hasonlóan mint ő ennyit mondok:tudom
Na erre a válaszra a rendőrnek is meg nekem is fülig ért a szám

Váltott a lámpa és vége volt ennek a magasszintű beszélgetésnek

A barátnőm megkérdezi ez már mindenhol így lesz,hogy néznek meg megállítanak?
A válasz:Szokj hozzá ez egy CAPRI

Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII