Kicsi előrelépések történnek. Kicineztük a géptetőt, a hátsó sárvádőket, de még mindig rengeteg a munka.Az eleje remélem 1 hónapon belül teljesen kész, mert szeretném festeni max. szeptemberben. De ki tudja mi lesz még addig. Futómű motyó megjött az UKből.
Megmondaná nekem valaki, hogy a hátsó ablaknál mi az ami pontheggesztve van a kéder alatt? Nekem le van fúrva mind, tehát nem tudom mi lehetett ott....
Illetve nekem bukó ablak van most, maradjon vagy cseréljem el valakivel fix ablakra? Nem tudom hogy ezzel a bukós ablakkal mennyi probléma jár....
aticapri wrote:Megmondaná nekem valaki, hogy a hátsó ablaknál mi az ami pontheggesztve van a kéder alatt? Nekem le van fúrva mind, tehát nem tudom mi lehetett ott....
Illetve nekem bukó ablak van most, maradjon vagy cseréljem el valakivel fix ablakra? Nem tudom hogy ezzel a bukós ablakkal mennyi probléma jár....
elvileg a buktatható ablak kéderének kerete volt neked ott... ez a Sunyánál annó elbontódott kasztni?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
aticapri wrote:Megmondaná nekem valaki, hogy a hátsó ablaknál mi az ami pontheggesztve van a kéder alatt? Nekem le van fúrva mind, tehát nem tudom mi lehetett ott....
elvileg a buktatható ablak kéderének kerete volt neked ott... ez a Sunyánál annó elbontódott kasztni?
Ahha, nem tudom, tudod ez a Tomika féle autó.... az előéletéről semmit nem tudok. Akkor sima ablakot kell beraknom vagy még hekkelhető?
aticapri wrote:Ahha, nem tudom, tudod ez a Tomika féle autó.... az előéletéről semmit nem tudok. Akkor sima ablakot kell beraknom vagy még hekkelhető?
azt hiszem az lesz az, eredetrileg világoskék bőrtetős volt. abból annó g_zorall kolléga lefurta a nyitható ablakhoz szükséges plusz vasakat, ami gyárilag pontheggesztve volt, mert mikor elkezdtük bontani az autót, akkor egyből lecsapott erre. vagy ezt kell pótolnod az autóban vagy raksz be nem nyitható ablakot.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
A kék caprinak már nem tudom milyen volt eredetileg az ablaka, mert már csak kibelezve láttam, de a feketének nyitható elefántfüles ablaka volt, azok valóban szegecselve voltak a kasztnihoz. De azokat beraktam a kocsiba a többi cucc közé, szóval, egy ilyen íves fémkeret, nem ér körbe ha jól emlékszem, és elég nyeke-nyóka kiszedve.