Némileg elfelejtődött a Tranyó " fényezés " utáni (1 egész délután készült - azóta minimális finomítással) kinézetének a közzététele , s bár az azóta eltelt 2 évben már többek találkoztak vele , azért ide is teszek 1 (Petitől lopott) képet a DÖGről , hátha nem érdekel senkit
Az elmúlt hónapban időszerűvé vált egy TCSaládi TCSapatszállító II. beszerzése ... hosszas küzdelem , vajúdás és kocsinézegetés után ez az IZÉ lett a befutó
Másolat - DSC_0548.jpg (102.24 KiB) Viewed 14095 times
Másolat - DSC_0550.jpg (91.96 KiB) Viewed 14095 times
Másolat - DSC_0564.jpg (87.02 KiB) Viewed 14095 times
Meglepő módon ,azt kell mondanom ,a fejlődés nyomai látszanak rajtad ,ez az első olyan autód ,ami jól néz ki ,kombi is ,egy színe van ,és nincs egyáltalán lelakva ,neked egyértelműen jót tett a család ,csak így tovább ,ne hagyd magad ,én lélekben veled vagyok ! (de csak lélekben )
Süni wrote:Jézusatyaúristen! Nem volt elég bajod???
Még nem
Ugyan miért kérded
Angol beteg! Remélem az örökkön hengerfejes K-sorozatú benzines.....
Az angol beteg az a 75-ös (nagy szerelmem )
K szériás (416i) elméletileg , mert állítólag a D (Honda) széria csak automatákban volt ...
Próbáltam utánaolvasgatni , jellemzően nagyon dicsérik ... http://www.autonavigator.hu/rover_400-577" onclick="window.open(this.href);return false;
De tojok a hengerfejre , amikor van működőképes motoros tetőm
White Shark wrote:Meglepő módon ,azt kell mondanom ,a fejlődés nyomai látszanak rajtad ,ez az első olyan autód ,ami jól néz ki ,kombi is ,egy színe van ,és nincs egyáltalán lelakva ,neked egyértelműen jót tett a család ,csak így tovább ,ne hagyd magad ,én lélekben veled vagyok ! (de csak lélekben )
Köszi APA , nagyjából ezek voltak a szempontok + az , hogy ne jöjjön szembe naponta