És a MedveDisznó-Emberről még nem is beszéltünkPudva wrote:Az a Tyúk-Embervasparipa wrote:...és a lábújjain hatalmasak a körmök...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
És a MedveDisznó-Emberről még nem is beszéltünkPudva wrote:Az a Tyúk-Embervasparipa wrote:...és a lábújjain hatalmasak a körmök...
Pudva wrote:Az a Tyúk-Embervasparipa wrote:...és a lábújjain hatalmasak a körmök...
Anyósom a közeljövőben disznóvágást tervez... A tavalyin úgy rémlik, hogy a sógorommal sikerült Medve-disznó emberré változnunk, ha erre gondolszHattyu wrote:És a MedveDisznó-Emberről még nem is beszéltünkPudva wrote:Az a Tyúk-Embervasparipa wrote:...és a lábújjain hatalmasak a körmök...![]()
vasparipa wrote:Ha jól tudom maga az ELNÖK ÚR is ekkor vette...szszaby wrote:Üdv itt is!
Szép szám ez a 1997, többen is ekkor vettük az első Caprit, mint annó én is.
Az se rossz dolog, 2 éve én is voltam disznóvágáson az akkori barátnőmék vágtak és a jó felmelegítő felesek csorogtak lefelévasparipa wrote:Anyósom a közeljövőben disznóvágást tervez... A tavalyin úgy rémlik, hogy a sógorommal sikerült Medve-disznó emberré változnunk, ha erre gondolszHattyu wrote: És a MedveDisznó-Emberről még nem is beszéltünk![]()
![]()
. Négy lábon jártunk, és röfögtünk...este külön szobában kellett aludnom
vasparipa wrote:Pudva wrote:Az a Tyúk-Embervasparipa wrote:...és a lábújjain hatalmasak a körmök...
A Tyúk-ember sokkal kisebb, mint a bagoly-ember, valamint a tyúkember az ember egyik legjobb barátja, a bagolyember viszont a társadalomból kirekesztve él bagolyember társaival, ... és a tyúkembernek nincs is bőrkabátja!
Kölkök .................................................Bogyo28 wrote:vasparipa wrote:Ha jól tudom maga az ELNÖK ÚR is ekkor vette...szszaby wrote:Üdv itt is!
Szép szám ez a 1997, többen is ekkor vettük az első Caprit, mint annó én is.
... a hír igaz, de se cáfolni se megerősíteni nem tudja a zelnök.....
Vénember.TÉCSÉ wrote: Kölkök .................................................![]()
![]()
![]()
![]()
Bocsi de én teljesen képben vagyok veled kapcsolatban a Szabó Józsival már a nyáron beszéltük a témáról mióta megvetted a fehéret terveztem hogy megkereslek kicsit értekezni :Dnyujoe wrote: ...háháhááááá megvagy!!! :D
...már fél Szentpált felforgattam hogy ugyan nemtudja e valaki hogy kinek van :D
...amugy nagyot nem kell kerülnöd mert én például itt vagyok a szomszéd faluban Zselickislakon, itt mész el mindennap a tábla előtt :D ...a rokonok meg Szentpálon 8)
holnap de., búzavirág garázsváros. ott leszek a kicsikémmel.domi600 wrote:Bocsi de én teljesen képben vagyok veled kapcsolatban a Szabó Józsival már a nyáron beszéltük a témáról mióta megvetted a fehéret terveztem hogy megkereslek kicsit értekezni :Dnyujoe wrote: ...háháhááááá megvagy!!! :D
...már fél Szentpált felforgattam hogy ugyan nemtudja e valaki hogy kinek van :D
...amugy nagyot nem kell kerülnöd mert én például itt vagyok a szomszéd faluban Zselickislakon, itt mész el mindennap a tábla előtt :D ...a rokonok meg Szentpálon 8)
A többi környékbeli autót csak menetközben láttam őket nehezebb lenyomozni
Délelött 10 körül jövök be a városba akkor megkereslektomtom wrote:
holnap de., búzavirág garázsváros. ott leszek a kicsikémmel.
ha egy pillanatra nem ott lennék:
209325996