képek

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

stpetya
egyedülisszerelhet
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by stpetya »

Tessék Laca:Image :shock: 8)
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

Húú! Az ilyet nadzson kamázzom tesvérem! :D :D A telefonszáma????? :?: :?:
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54

"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

Image
Eztet a képtot kéne nékem főtenni a avataromhoz.Tudtok ti nekem segít???Megköszönném. :ru:
+36 70 503 79 54

(nálam)..
SONI
T.O.C.B.

Post by SONI »

A kérdést félre értettétek NAGYON. ÉN ötleteket vártam . :( :(
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

SONI wrote:A kérdést félre értettétek NAGYON. ÉN ötleteket vártam . :( :(
Bogyónak és Soninak teljesen igaza van ... :cry:
A "csak" Capris megmozdulásokon nem nagyon tülekednek az emberek , hogy jelenlétükkel emelhessék a rendezvény fényét ...
Az ilyesfajta "összetartó" (dumálós , szórakozós , fürdős , iszogatós) talikon általában mindig ugyanazok a szűk maghoz tartozó arcok vannak jelen ... (nem is velük van a gond :lol: )
Mindenkinek lehetnek és vannak is gondjai (autóval , idővel , anyagiakkal ... stb.) , de hogy soha ne tudjanak előkerülni az már nehezebben kidumálható !
Az "OFF" autós jelenlétről csak annyit , hogy pl. Sukorón 2 és fél Capri volt jelen (Bogyó , Pudva és az én Mercury Caprim) , ennek ellenére tizen egynéhány Capri owner tette tiszteletét ...
Nem mindig (!!!) az autókon van a hangsúly ! Az ilyen és hasonló találkozóknak , rendezvényeknek nem feltétlenül az a célja , hogy versenyezgessünk , csapatgassunk , villogjunk (bár ezek sem hátrányos elemek :wink: ) autóinkkal , hanem , hogy MAGUNKAT jól érezzük és időnként barátilag , klubtársilag , márkatársilag összejöjjünk !
Ne szégyellje senki , hogy nem tip-top az autója , vagy csak OFF-al tud jelen lenni - CSAK LEGYEN NÉHA JELEN ... :)
Mad Max
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Mad Max »

TÉCSÉ Úrnak igaza van. Sajnos idén én sem tudtam talira menni ahogy terveztem, mert az eleje túl sokat változott rossz irányba!

Ötletnek: más autós rendezvényekre kellene bekéretkezni, pl. mint a Taszári, vagy a Kaposújlaki. Bocs, hogy önző vagyok és a közelieket említem de azt ismerem.
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.

A Capri egy különleges autó!!!!!
Mad Max
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Mad Max »

Image
Image
Image
Image
Image

Mai mini találkozó Kaposváron, össze hozta az alkatrész beszerzés!
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.

A Capri egy különleges autó!!!!!
nyujoe
egyedülisszerelhet
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by nyujoe »

hej!!! :D

...a hétvégére én megyek most haza...
...esetleg összefuthatunk így páran :roll:
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."

1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
levelboss
nagyonsokatirogat

Post by levelboss »

Image
Ford Capri 1978 2600 GT :D
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

Mad Max wrote:TÉCSÉ Úrnak igaza van. Sajnos idén én sem tudtam talira menni ahogy terveztem, mert az eleje túl sokat változott rossz irányba!

Ötletnek: más autós rendezvényekre kellene bekéretkezni, pl. mint a Taszári, vagy a Kaposújlaki. Bocs, hogy önző vagyok és a közelieket említem de azt ismerem.
Bekéretőzni ? Máshova ? :shock:
Minek ?????
Fordos és Capris rendezvény is lenne elég ...
Arról nem is beszélve , hogy egyéb veterános és hobbi találkozó minden hétvégén van több helyen is az országban !
De pont arról lenne szó , hogy a "belterjes" találkozók kevésbé látogatottak - az össznépi banzájok ( Campona , Majális , Alsóörs ) , valahogy mindenkinek vonzóbbak , holott lényegesen személytelenebbek , mint a már említett "lazulások" ....
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

Mad Max wrote:TÉCSÉ Úrnak igaza van. Sajnos idén én sem tudtam talira menni ahogy terveztem, mert az eleje túl sokat változott rossz irányba!

Az az egy amiből nem engedek: a saját rendezvények! annyira azért nem állunk rosszul hogy ilyenre legyen szükség. nem akarok máshoz besunnyogni, akkor inkább 5-en leszünk mindenhol. És a talikon nem a gyorsulási versenyeket értem! Közös program pedig sok más klubbal van, de ott is csak mi voltunk idén páran...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Én is jobban szeretem a belterjes talikat ahol mi csak Caprisok vagyunk ( a többi is nagyon jó amúgy) csak helyileg rossz helyen lakunk és nem tudunk mindenhova elmenni a távolság miatt.
Ford Capri MkI Essex
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

szszaby wrote:Én is jobban szeretem a belterjes talikat ahol mi csak Caprisok vagyunk ( a többi is nagyon jó amúgy) csak helyileg rossz helyen lakunk és nem tudunk mindenhova elmenni a távolság miatt.
Sssssssszzzzzzzabbbikém - nem is Rád gondolt senki , mert amikor tudsz ott is vagy(tok).....
Sokkal inkább azokra akik lelkesen szájalnak az elhivatottságukról és Capriszeretetükről , mindaddig amíg meg nem kapnak mindent az autójukhoz (vagy kifullad a tűz,megunják és eladják) kapnak kedvező biztosítást és Calypso zoknit edénykészlettel , ajándék törülközőszettel , és ezekután (vagy ezenközben) szépen elsikkadnak... :twisted:
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

TÉCSÉ wrote:
szszaby wrote:Én is jobban szeretem a belterjes talikat ahol mi csak Caprisok vagyunk ( a többi is nagyon jó amúgy) csak helyileg rossz helyen lakunk és nem tudunk mindenhova elmenni a távolság miatt.
Sssssssszzzzzzzabbbikém - nem is Rád gondolt senki , mert amikor tudsz ott is vagy(tok).....
Sokkal inkább azokra akik lelkesen szájalnak az elhivatottságukról és Capriszeretetükről , mindaddig amíg meg nem kapnak mindent az autójukhoz (vagy kifullad a tűz,megunják és eladják) kapnak kedvező biztosítást és Calypso zoknit edénykészlettel , ajándék törülközőszettel , és ezekután (vagy ezenközben) szépen elsikkadnak... :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Ford Capri MkI Essex
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

Técsé uram!!!Tudom hogy mi még csak egyszer találkoztunk,de én(mi) is el szoktunk menni egy két talira amikor tudunk.Sajnos a 2006-os év kiesett nekem is.(Nem részletezem miért,aki ismer az tudja)Idén is még csak egyszer tudtam elmenni, de még szeretnék az ősszel is egy talin résztvenni.Én is azon vagyok hogy minél több talin ott legyek,de sajnos nem mindig úgy jön össze ahogy az ember eltervezi.Én már annak is örülök hogy szóba állnak velem a fórumon,megoszthatjuk egymással a Capris élményeinket,tapasztalatainkat,stb.Ezúton szeretném ezt most mindenkinek megköszönni. :D
+36 70 503 79 54

(nálam)..
Post Reply