Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Bogyónak és Soninak teljesen igaza van ...SONI wrote:A kérdést félre értettétek NAGYON. ÉN ötleteket vártam . :( :(
Bekéretőzni ? Máshova ?Mad Max wrote:TÉCSÉ Úrnak igaza van. Sajnos idén én sem tudtam talira menni ahogy terveztem, mert az eleje túl sokat változott rossz irányba!
Ötletnek: más autós rendezvényekre kellene bekéretkezni, pl. mint a Taszári, vagy a Kaposújlaki. Bocs, hogy önző vagyok és a közelieket említem de azt ismerem.
Az az egy amiből nem engedek: a saját rendezvények! annyira azért nem állunk rosszul hogy ilyenre legyen szükség. nem akarok máshoz besunnyogni, akkor inkább 5-en leszünk mindenhol. És a talikon nem a gyorsulási versenyeket értem! Közös program pedig sok más klubbal van, de ott is csak mi voltunk idén páran...Mad Max wrote:TÉCSÉ Úrnak igaza van. Sajnos idén én sem tudtam talira menni ahogy terveztem, mert az eleje túl sokat változott rossz irányba!
Ötletnek: más autós rendezvényekre kellene bekéretkezni, pl. mint a Taszári, vagy a Kaposújlaki. Bocs, hogy önző vagyok és a közelieket említem de azt ismerem.
Sssssssszzzzzzzabbbikém - nem is Rád gondolt senki , mert amikor tudsz ott is vagy(tok).....szszaby wrote:Én is jobban szeretem a belterjes talikat ahol mi csak Caprisok vagyunk ( a többi is nagyon jó amúgy) csak helyileg rossz helyen lakunk és nem tudunk mindenhova elmenni a távolság miatt.
TÉCSÉ wrote:Sssssssszzzzzzzabbbikém - nem is Rád gondolt senki , mert amikor tudsz ott is vagy(tok).....szszaby wrote:Én is jobban szeretem a belterjes talikat ahol mi csak Caprisok vagyunk ( a többi is nagyon jó amúgy) csak helyileg rossz helyen lakunk és nem tudunk mindenhova elmenni a távolság miatt.
Sokkal inkább azokra akik lelkesen szájalnak az elhivatottságukról és Capriszeretetükről , mindaddig amíg meg nem kapnak mindent az autójukhoz (vagy kifullad a tűz,megunják és eladják) kapnak kedvező biztosítást és Calypso zoknit edénykészlettel , ajándék törülközőszettel , és ezekután (vagy ezenközben) szépen elsikkadnak...