érdekes dolgok a nagyvilágból:)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- levelboss
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Tegnap megvettem azt a 7"-os rs felni garnitúrát alkuval, ami 50-ért volt hirdetve a vaterán. :D
És kiderült h az az ember árulta aki azt a bordó MKI-est is amiben vmi sierra moci volt, és elég gyászos volt. Na ezt az autót is aznap vitték el a csávótól. Valaki nagy reményekkel megvette... Hátha hallunk még róla...
És kiderült h az az ember árulta aki azt a bordó MKI-est is amiben vmi sierra moci volt, és elég gyászos volt. Na ezt az autót is aznap vitték el a csávótól. Valaki nagy reményekkel megvette... Hátha hallunk még róla...
Ford Capri 1978 2600 GT :D
- proteus
- rengetegetirogatide
Ja, majd lesz egy hír a lánglovagokon:
"K. Sándor (23,5 +) Bivalyszekcsői lakos miután megvette Ford Capri típusú sportautóját, útban Alsótüttyös felé a 404-es úton szörnyethalt. A haláleset oka a működésképtelen fékrendszer volt melynek következtében a járművel nem tudta bevenni a hegyiszerpentin kanyarulatát majd a szalagkorlátot áttörve orral egy disznófeldolgozó telepbe csapódott amit a porrárohadt karosszéria már nem bírt ki és így K. Sándor beszorult a motor és hátsóhíd közé. De valójában még nem ez hanem a telep kísérletilaboratóriumából kiszabaduló MedveDisznóEmber támadása okozta a halálát."
"K. Sándor (23,5 +) Bivalyszekcsői lakos miután megvette Ford Capri típusú sportautóját, útban Alsótüttyös felé a 404-es úton szörnyethalt. A haláleset oka a működésképtelen fékrendszer volt melynek következtében a járművel nem tudta bevenni a hegyiszerpentin kanyarulatát majd a szalagkorlátot áttörve orral egy disznófeldolgozó telepbe csapódott amit a porrárohadt karosszéria már nem bírt ki és így K. Sándor beszorult a motor és hátsóhíd közé. De valójában még nem ez hanem a telep kísérletilaboratóriumából kiszabaduló MedveDisznóEmber támadása okozta a halálát."
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- levelboss
- nagyonsokatirogat
jaj szegény...medvedisznóemberproteus wrote:Ja, majd lesz egy hír a lánglovagokon:

A csávó is örült h túladott az autón...
Viszont az új tulajjal sajna nem találkoztam, de állítólag matt feketére szeretné festeni meg szarnyakat akar rátenni.

Ja és Ő tényleg komolyan gondolja...
- levelboss
- nagyonsokatirogat
A v8 carson van fenn az első oldalon a kínálokban:
Ford Pinto 2.8 V6 79-es évjárat elég rossz állapotban,üzemképtelen,rendezett papírokkal(forgalomból ideiglenesen kivonva)eladó, 50E-forint !!!! Sok tartalék alkatrész van hozzá. SÜRGŐS!!! SMS-t küldj mert napközben nem vagyok telefonközelben,visszahívlak....
siposgabor19@monornet.hu, 06203932478
Ford Pinto 2.8 V6 79-es évjárat elég rossz állapotban,üzemképtelen,rendezett papírokkal(forgalomból ideiglenesen kivonva)eladó, 50E-forint !!!! Sok tartalék alkatrész van hozzá. SÜRGŐS!!! SMS-t küldj mert napközben nem vagyok telefonközelben,visszahívlak....
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Ez azért tényleg átgondolandólevelboss wrote:A v8 carson van fenn az első oldalon a kínálokban:

Ennyiért simán megéri,még ha csak a moci miatt,de azért felújítani se ártana mert azt a kis kasztnit a 2.8as rendesen megmozgatja
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
- Bogyo28
- Überführer
aki anak idején megvette és most árulta a vaterán egy jó ideje, az is nagy reményekkel szerezte be. fenn volt itt a forumon is, én még adtam is neki gyári MK1 üléseket, aztán eltünt és elkezdte árulni a vaterán. az a vas szerintem menthetettlen, de mindig van egy madár ugy látszik...levelboss wrote:Tegnap megvettem azt a 7"-os rs felni garnitúrát alkuval, ami 50-ért volt hirdetve a vaterán. :D
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Vót röhögni?proteus wrote:ehe-eheHattyu wrote:Jó neked,én amikor elkezdtem olvasni végigfutott a hideg a hátamon aztán a végén jöttem rá hogy..mi vaaan? jaa ez csak viccMad Max wrote:Proteus tetszett a balesei anyagod, amit leadtál!
Végig röhögtem.![]()

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
Trust no one!!
Trust no one!!