holecz wrote:Técsé uram!!!Tudom hogy mi még csak egyszer találkoztunk,de én(mi) is el szoktunk menni egy két talira amikor tudunk.Sajnos a 2006-os év kiesett nekem is.(Nem részletezem miért,aki ismer az tudja)Idén is még csak egyszer tudtam elmenni, de még szeretnék az ősszel is egy talin résztvenni.Én is azon vagyok hogy minél több talin ott legyek,de sajnos nem mindig úgy jön össze ahogy az ember eltervezi.Én már annak is örülök hogy szóba állnak velem a fórumon,megoszthatjuk egymással a Capris élményeinket,tapasztalatainkat,stb.Ezúton szeretném ezt most mindenkinek megköszönni. :D
Mert szeretünk Holecz Bácsi Úr ...
Isten őrizz , hogy bárkit is számonkérjek ( közöm sincs hozzá ! ) , pusztán a véleménye(i)met firkáltam le ...
(Te legalább már voltál talin :D , így az is ismerhet , aki nem akar ... )
Ne kezd már te is a bácsi,úr,meg hasonló megszólításokat. 31-éves vónék.Mi lesz ha 40 leszek??Akkor Holecz papa leszek???Vagy miiii! Örülök hogy szeretnek!Vagy csak azért írtad hogy meg ne sértsd az érzékeny lelkemet :D :D
holecz wrote:Ne kezd már te is a bácsi,úr,meg hasonló megszólításokat. 31-éves vónék.Mi lesz ha 40 leszek??Akkor Holecz papa leszek???Vagy miiii! Örülök hogy szeretnek!Vagy csak azért írtad hogy meg ne sértsd az érzékeny lelkemet :D :D
...a hétvégére én megyek most haza...
...esetleg összefuthatunk így páran
Mikor/merre/hogyan mész?
...hát elsősörba a kaposváriaknak írtam mert olyan sokat azért lehet nemkéne nagyon tekeregnem vele
...amúgy pénteken megyek fehérvárra valamelyik 2óra körüli vonattal, aztán elszaladunk egy eredetvizsgára, és uzsgyi hazának:D
...te is akörül mész fhvárra?
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
...a hétvégére én megyek most haza...
...esetleg összefuthatunk így páran
Mikor/merre/hogyan mész?
...hát elsősörba a kaposváriaknak írtam mert olyan sokat azért lehet nemkéne nagyon tekeregnem vele
...amúgy pénteken megyek fehérvárra valamelyik 2óra körüli vonattal, aztán elszaladunk egy eredetvizsgára, és uzsgyi hazának:D
Természetesen találkozhatunk, bár én dolgozom szombaton. Viszont kiugrani ki tudok egy fél órára. Ha gondolod, és tudsz időpontot is mondani akkor lebeszélem Tomtom kolégával is hogy jöjjön. Az új szerzeményedel jönnél? Kíváncsi vagyok ám!
prefect wrote:Természetesen találkozhatunk, bár én dolgozom szombaton. Viszont kiugrani ki tudok egy fél órára. Ha gondolod, és tudsz időpontot is mondani akkor lebeszélem Tomtom kolégával is hogy jöjjön. Az új szerzeményedel jönnél? Kíváncsi vagyok ám!
...azzal 8) ha hazáig eljutok vele tomtom száma megvan...a tied is megvolt...valamikor
...nade ne offoljuk szét a topicsot :) itt egy kép is
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4