na találjátok ki hogy amikor 4 napja bementem a karosszáriáshoz hol tartott? ...igen jól gondoljátok...SEHOL...szépen kitolta vissza a kocsit a retekbe...és valami tré puttonyost nekiállt megcsinálni :(
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
kuzsi wrote:na találjátok ki hogy amikor 4 napja bementem a karosszáriáshoz hol tartott? ...igen jól gondoljátok...SEHOL...szépen kitolta vissza a kocsit a retekbe...és valami tré puttonyost nekiállt megcsinálni :(
Nem a 18. kerbe vitted? ;) Kitartás ! Maximálisan értem és érzem a problémád ! Kurva gyorsan vidd máshová !
valaki tudna nekem segíteni flokkolás ügyben? ha valaki tud esetleg egy használható címet, vagy tel.számot megköszönném, mert a kárpitosunk nem találja a tel.számot amit megígért
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
kuzsi wrote:valaki tudna nekem segíteni flokkolás ügyben? ha valaki tud esetleg egy használható címet, vagy tel.számot megköszönném, mert a kárpitosunk nem találja a tel.számot amit megígért
kuzsi wrote:valaki tudna nekem segíteni flokkolás ügyben? ha valaki tud esetleg egy használható címet, vagy tel.számot megköszönném, mert a kárpitosunk nem találja a tel.számot amit megígért
Lesz, csak azt az okosságot hallottam, hogy előtte lekell kaparni a vastag réteg alvázvédőt meg ilyesmit. Azt mondta a homokozóban :) az arc, hogy nem bírnak vele esetleg nagyon nagy nyomáson de az meg már nekünk lenne rossz. Ezt amúgy máshol is olvastam, hogy pl. restaurálás előtt levakarják és utána jön a homok . Egyébként meg valóban nem unatkozok. :D
Saját tapasztalat : kormányt csináltattam nála. Olcsó volt, de szar is ! egy hónapig hullott, mint a vedlő kutya, ráadásul egy 2x1cm-es foltot nem takart be ! (valszeg nem vitte fel rendesen a ragasztót).