Saját tapasztalat : kormányt csináltattam nála. Olcsó volt, de szar is ! egy hónapig hullott, mint a vedlő kutya, ráadásul egy 2x1cm-es foltot nem takart be ! (valszeg nem vitte fel rendesen a ragasztót).
az enyém még 4 éve készült nála, mármint müszerfal, még a repedéseket is eltüntette... lehet azóta romlott aminőség
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
am lenne egy kérdésem...
MKI-ben még nincs kesztyűtartó a műszerfalban, csak a hagyományos a műszerfal alatt...a helyzet az hogy az enyémben elég szörnyű állapotban van...valakinek nincs ilyenje véletlenül, vagy nem tud rá valaki valamilyen megoldást?
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
Megvolt a homokolás, ma alapozás volt. Sajnos festék és idő hiányában nem tudtam befejezni, de a nehezen hozzáférhető helyeket lefújtam, hogy ne ott kelljen pucolni ha gond adódna. További lakatolás a jövő héten várható.
Tibi wrote:Megvolt a homokolás, ma alapozás volt. Sajnos festék és idő hiányában nem tudtam befejezni, de a nehezen hozzáférhető helyeket lefújtam, hogy ne ott kelljen pucolni ha gond adódna. További lakatolás a jövő héten várható.
Tibi wrote:Megvolt a homokolás, ma alapozás volt. Sajnos festék és idő hiányában nem tudtam befejezni, de a nehezen hozzáférhető helyeket lefújtam, hogy ne ott kelljen pucolni ha gond adódna. További lakatolás a jövő héten várható.
Akkor szép lassan, de lesz már belöle valami.
Csinálgatom, de ma kikell költözni a műhelyből ahol eddig voltam mert jön vissza a gazdi, ez eléggé hátráltat de majd csak lesz valahogy. Addig nagyapámnál a kertben rakom le a cuccot. Ott lesz összerakva valószínűleg, ha megunom akkor kapálhatok is egy gyengét levezetés képpen :D
Nitrobuster wrote:Csak, hogy lássátok, hogy én sem tétlenkedem. :D
Na ez már elég frankó lesz így ránézésre!!!
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb