bemutatkozások
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- tomtom
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: bemutatkozások
heló itt.
vannak itt megrögzött iwiwkerülők (pl:én), szóval tedd csak ide a képeket, sztem elfér!
vannak itt megrögzött iwiwkerülők (pl:én), szóval tedd csak ide a képeket, sztem elfér!
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
- tau tcII '79 1.6 GT
Megpróbálomtomtom wrote:heló itt.
enyém a 10000. hozzászólás ???,
ha igen mit kapok ????

remélem sikerül
Hát innen kezdtük
de akkor is ioszonyat mit ment
Hát innen kezdtük
de akkor is ioszonyat mit ment
- Attachments
-
- user_13969296_1227818034080_box.jpg (41.59 KiB) Viewed 6408 times
-
- user_13969296_1227817864714_box.jpg (63.02 KiB) Viewed 6409 times
-
- user_13969296_1227817981056_box.jpg (59.88 KiB) Viewed 6409 times
S most vagyunk ott amit a talin láttatok
hosszú volt az út idáig .
de megérte.
Szerintem egy Capri ennyit megérdemel de többet is.
Hálás darab.
hosszú volt az út idáig .
de megérte.
Szerintem egy Capri ennyit megérdemel de többet is.
Hálás darab.

- Midnight Blue
- nemleszgondhasegítis
Ez a pár kép dopping szernek sem rossz! Nincs lehetetlen!!! Mennyi idő alatt lett ilyen? 8)
Az Isteni Capri !
Hát a lakatolás az csak 9 hónap voltMidnight Blue wrote:Ez a pár kép dopping szernek sem rossz! Nincs lehetetlen!!! Mennyi idő alatt lett ilyen? 8)
de megérte
összerakni már gyorsabban ment az csssak két hónap volt aztán mozaik vizsga .
s télleg nincs lehetetlen

- Töcs
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
üdv itt is!!!
nem semmi hogy miből csináltatok autót. gratula!!!
Èn sosem iszom rèszegen...
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
Nagyon köszönjük jó itt köztetek.Töcs wrote:üdv itt is!!!

- holecz
- rengetegetirogatide
Üdv pajtás!!!Te voltál az aki hozzászólást írt az iwiw-en a Caprimhoz, ugye???Köszi jólesett!!!
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
Nagyon szívesen.holecz wrote:Üdv pajtás!!!Te voltál az aki hozzászólást írt az iwiw-en a Caprimhoz, ugye???Köszi jólesett!!!
A szép gépek mindig szót érdemelnek
De a Capri az MINDIG

Sziasztok
Rozmar neven vagyok bjelentkezve, nagyon teteszenek a capric es remelem egyszer nekem is lessz egy ilyen autom :)
Rozmar neven vagyok bjelentkezve, nagyon teteszenek a capric es remelem egyszer nekem is lessz egy ilyen autom :)
Sziasztok!
Hattyu bátyja vagyok páran már ismerhettek talikról diósjenőről maidei mantás tájékozódós túráról meg sierracornerről. Tavaly előtt év elején kezdődött a fordos fertőzés tesóm és a taunus által. Akkor vettem egy pinto efi sierrát ami 88-as 5 ajtós bordó volt ráadásul elég ritka ABS-es klímás verzióban. Az volt a tanulópénz mert nem jó helyre vittem javítani. Ideje felét nem nálam töltötte és javítás után rosszabb lett mint előtte :( Sajnos jelenleg bontás alatt áll de ez van. Tavaly februártól egy ezüst MK1 scorpio 2.9 ghia full extrás boldog tulajdonosa vagyok. Tavaly megdöglött az automata váltó meg egy T9 utána, most egy MT75-el egész jól bírja. Én Miskolcon lakok eredetileg de mostanában Tatabányán vagyok megtalálható meló miatt vagy Etyeken Barátnőmnél :) A scorpioval további terveim vannak. cosworth fékek, futómű és egy szép kkk k27 turbó bele még jövő nyárig ami már megvan csak még a sallangok hiányoznak. Gizmonak köszönöm szépen hogy megoldotta a regelésem és mindenkinek hiba és balesetmentes fordos kilométereket
Hattyu bátyja vagyok páran már ismerhettek talikról diósjenőről maidei mantás tájékozódós túráról meg sierracornerről. Tavaly előtt év elején kezdődött a fordos fertőzés tesóm és a taunus által. Akkor vettem egy pinto efi sierrát ami 88-as 5 ajtós bordó volt ráadásul elég ritka ABS-es klímás verzióban. Az volt a tanulópénz mert nem jó helyre vittem javítani. Ideje felét nem nálam töltötte és javítás után rosszabb lett mint előtte :( Sajnos jelenleg bontás alatt áll de ez van. Tavaly februártól egy ezüst MK1 scorpio 2.9 ghia full extrás boldog tulajdonosa vagyok. Tavaly megdöglött az automata váltó meg egy T9 utána, most egy MT75-el egész jól bírja. Én Miskolcon lakok eredetileg de mostanában Tatabányán vagyok megtalálható meló miatt vagy Etyeken Barátnőmnél :) A scorpioval további terveim vannak. cosworth fékek, futómű és egy szép kkk k27 turbó bele még jövő nyárig ami már megvan csak még a sallangok hiányoznak. Gizmonak köszönöm szépen hogy megoldotta a regelésem és mindenkinek hiba és balesetmentes fordos kilométereket

V.
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Szeva,olyan ismerősnek tűnsz 

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Üdv itt !
Ha van valami fejlemény a motort illetően szívesen olvasnánk némi tapasztalatot a turbós topikban :)
Ha van valami fejlemény a motort illetően szívesen olvasnánk némi tapasztalatot a turbós topikban :)
1980 Capri MK3