Ne szidjátok azokat akik gófot vagy egyebet vesznek!
Vegyenek csak azt!
De a Caprikat meg vesszük mi!!!!!!!!
Én nekünk lesz szebb, jobb autónk, még ha a Capri felújítás elötti a másik meg tuningolt is!!!!
Milyen rossz lenne, ha mindenki Caprival járna!!
Ja... úgy is ők irigykednek és bámulják meg az autóinkat és nem fordítva!
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
gigford wrote:Télleg jol néz ki, a fiestával mi lett vagy az a bnödé
Fiesta még nálam, és eladó... (volt barátnőmé az autó, Andimanóé), viszont ő kapott céges autót, és nem használta, így árulom. Ha valakinek kell, hétfőig még megveheti, 650-ért.
gizmo wrote: viccet félretéve most épp nem eladóak az ülések, de lehet hogy majd azok lesznek... most kicsit el vagyok havazva mindennel, végiggondolom majd. Sürgős lenne Süni mester?
Gurultam vazzeg olyan 70-80-al Üllő-Vecsés közötti külterületen,előttem egy Daewoo,mondom megelőzöm,vissza 4-ből 3-ba,gáz,a difiben eltört valami,reccs,az egyik hátsó kerék megállt,kifaroltam,jobb elejével elkaptam a szemben lévő oldalon álló egyik oszlopot ami föld felett tőböl kitört és csak a vezeték akadályozta meg hogy rám vagy az útra dőljön.A trélerre is csak bajosan tudtuk felhúzni mert a kerék hátul csak csúszott úgy megszorult és ropogott a difi közben.Szerencse hogy nem csaptam oda valakinek mert kicsi volt a forgalom,ja és aki mögött mentem persze elment a pi**ába,meg sem állt. Viszont tényleg elég jól tört a Sierra,bár úgy kellett kimászni belőle nem lett semmi komoly bajom.
Sajnos tényleg nem,motor váltó kardán le,a többi kuka,még a vízpumpa is eltört Capri-3:Itt jegyezném meg hogy nagyon sajnálom de az autó már nem üzletképes.
Gratula a vashoz nagyon szép!!!!!!!!Sok boldog kilométert vele
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb