Van eladó fékszettem.daytona wrote:Igazabol most mar tenyleg fek upgrade-en gondolkodom, akkor megy bele jobb fekolaj is majd.
280-as előre-hátra.
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Van eladó fékszettem.daytona wrote:Igazabol most mar tenyleg fek upgrade-en gondolkodom, akkor megy bele jobb fekolaj is majd.
Viszont ezek utan gondolom nem mennek fel a 13-as felnik ugye?Jatis wrote:Van eladó fékszettem.daytona wrote:Igazabol most mar tenyleg fek upgrade-en gondolkodom, akkor megy bele jobb fekolaj is majd.
280-as előre-hátra.
No nekem minta alapján nem sikerült ilyet kapnom a Fabory-ban.Bogyo28 wrote:..amit esztergáltatni kell közdarab az nem a nyereg 2 fele közt van, hanem a nyereg és a golyaláb között, arról van itt rajz még valahol az elején. meg kell 4 db hosszabb csavar, a Fabory-nál beszerezhető...
De tudtam hogy ez lesz.adam wrote:No nekem minta alapján nem sikerült ilyet kapnom a Fabory-ban.
Hm. Pedig többször is ott lett beszerezve....adam wrote:
No nekem minta alapján nem sikerült ilyet kapnom a Fabory-ban.
közben kiderült, hogy másról beszéltünkTibi wrote:Én is a faboryban vettem és tudtak adni.
Megpróbálom a másik boltjában, hátha ügyesebbek...Süni wrote:Hm. Pedig többször is ott lett beszerezve....adam wrote:
No nekem minta alapján nem sikerült ilyet kapnom a Fabory-ban.
vegyek neked a faboryban? van nekik polcon, lehet nem voltál szimpi az eladónakadam wrote:No nekem minta alapján nem sikerült ilyet kapnom a Fabory-ban.Bogyo28 wrote:..amit esztergáltatni kell közdarab az nem a nyereg 2 fele közt van, hanem a nyereg és a golyaláb között, arról van itt rajz még valahol az elején. meg kell 4 db hosszabb csavar, a Fabory-nál beszerezhető...
Van esetleg vmi cikkszám ami alapján tudnak adni?
Vagy esetleg másik bolt itt pesten ahol kapható?
Vagy esztergáltassunk?
és ez miért is jó?Natalie Driver Gabe wrote:De tudtam hogy ez lesz.adam wrote:No nekem minta alapján nem sikerült ilyet kapnom a Fabory-ban.
Hát nekem nem hisztizett, amikor meg kellet csinálnia.Bogyo28 wrote:esztergáltatni semmiképp, amit az esztergályos kése könnyen visz, az el is szakad. a keményet nem nem akarja megcsinálni az esztergályos. hőkezeltetni meg sok lenne, egyszerübb venni....
Akkor nekem miért tudta megcsinálni ???Tibi wrote:Nem arról van szó, hogy nem lehet megcsinálni.
hát te sem a jót találtad meg. aki megcsinál neked egy futómű csavart, amin a kis életed múlhat az adott pillanatban az nem nevezhető jónak. min hogy szól neked, hogy azt nem kéne. egy rendes 10.9-s csavar az nem esztergált, hanem mángorolt és hőkezelt. mert emire rá tudja vágni a menetet, azt te le is tudod tépni róla. az kb az 5.6-os csavar, amit a bricostore-ban árulnak. ezért nem jó. mint ahogy az esztergált felnicsavar és tőcsavar sem játék, mert életek múlhatnak rajta, vagy kinyírhatsz vele valakit. a megélhetési esztergályosnak meg mindenhez van megfelelő anyaga, lényeg hogy neked eladta...Natalie Driver Gabe wrote:Hát nekem nem hisztizett, amikor meg kellet csinálnia.Bogyo28 wrote:esztergáltatni semmiképp, amit az esztergályos kése könnyen visz, az el is szakad. a keményet nem nem akarja megcsinálni az esztergályos. hőkezeltetni meg sok lenne, egyszerübb venni....
Azt mondta a munka az munka.
Sőt erre a célra van ide való anyaga.
Bár jó esztergályost nehéz találni.