Más ATW-s oldal működik innen a fórumról és ugyan azt a html kódot generálja mind a két esetben.Pudva wrote:Ha simán elküldöd a címet levélbe vagy ilyesmi akkor sincs gond vele...
Csak innen a forum hozzászólásról nem működik...
szal' paszzolom
Szerintem a forumról nem tudja csak megnyitni!
Ebből én arra következtetek hogy az ATW oldalon nem működik vmi rendesen.
5 éve foglalkoztam PHP-val és az ATW-t is nagyon régen használtam mint tárhely ezért csak tippjeim vannak:
Ha innen nyitom meg elsőre nem működik illetve hozzáférési problémára hivatkozik, viszont ha ebben az esetben beleütök egy enter-t a címsorba akkor már működik. Azt tudom elképzelni, hogy először ellenőrzi, hogy létre van-e hozva a session (vagy azon belül vmi változó) és mivel nincs elirányítja a hibaüzenet képernyőre és itt valahol nyom neki egy session_start-t (vagy berakja a kérdéses változót a session-be), de az már késő lehet...
Amikor meg újratölti az oldalt akkor már látja a létrehozott session-t (azon belül a változót) és ezért menni fog.
Mivel az ATW a session, jogosultság kezelést valamilyen szinten maga intézi ezért szerintem célszerű lenne átnézni az oldalhoz tartozó ATW-s beállításokat és ha nincs megoldás meg lehet kérdezni a supporttól.
Vagy ki lehet próbálni másik ingyenes szolgáltatót , hátha ott működik. De én inkább a fizetős tárhelyet bérelnék rendes domain foglalással mivel ott nem kell ilyen mértékben alkalmazkodni, nincs reklám és a keresőmotorok is tudják olvasni ha nem frames az oldal..
Mivel egyenlőre szerintem nincs nagy látogatottsága az oldalnak és nem is sok helyet foglal el ezért nem hinném hogy drága lenne ez a megoldás. Meg ott van Bogyó ezen a téren