Most hogy elkezdtem összerakni a verdát és belekerült az uj fűtésradiátor, raktam volna össze a fűtést amikor szembesültem vele, hogy a fűtésmotor előtétellenállása 5 darabban figyel szerte-szana, törött rozsdás stb. Ezért gondoltam csinálok egyet. Az eredeti bakelit lapra az volt írva, hogy 2,5 Ohm, ezért vaslogikával kikövetkeztettem hogy az elenállás 2,5 ohm-os. Mivel teljesítményadatok erről nem sok helyen vannak, ezért 4 db 5W-os ellenállásból raktam össze egy helyetesítő darabot, ami igy 20W-os lett, ennek simán birnia kell melegedés nélkül a rajta átfolyó áramot. Nem lett egy szépségdílyas modell, de legalább egy darabból áll, és müködöképes, látszani meg amugy sem látszik. Csináltam róla pár képet is, kiszerelve és készre szerelve is:
Ha esetleg valakinek kell ilyen, vagy több info kell róla szoljon, szivesen segítek. Kovival kitaláltuk egy kis müanyag dobozba helyezett v2.0-ás verziót is, ahol az ellenállások egy kis dobozba kerülnek, kilóg a dobozból 3 kábel, amit csak rá kell dugni a kábelkötegre, igy neki nem kell kiszerelni a fűtést az ellenállás cseréjéhez. Ha meg más miatt kiszedére kerül, akkor CS.