Sziasztok!
Bemutatkoznék: Bardóczi Kornél vagyok 2000 óta capri tulaj. Az autóm ilyen-olyan okok miatt ideiglenesen 3 éve nincs forgalomba. De most eljött az idő!:) A legenda újjá születik.
Mutatok néhány képet hogy milyen volt amikor még használtam.
Most így néz ki, de már nem sokáig:
Persze már előrébb járok, mert a kaszni teljesen ki lett belezve és már a motor sincs benne. Hamarosan rakok még fel képet.
Természetesen szívesen veszek minden segítséget a projekthez.:)
Köszönöm a kedves fogadtatást.
Szóval kedv van, a pénz lassan csordogál, a sör annál azért gyorsabban és néha befigyel egy-egy üveg jó minőségű magyar bor is.
A szín terveim szerint marad, és itt meg is kérdezném hogy nem-e tudja valaki a gyári metál szürke színkódját. Az autóban megtaláltam, de az idő vasfoga megette az egyik felét.?
És van még egy kérdésem: MadMax-től vettem egy 2.8i injectort. Szerintetek mire figyeljek oda szerelésnél?
Íme ő:
Most kezdődött el a kasznis munka. Valami ilyesmi popsit szeretnék én is:
ennek a helyére:
mustangv811 wrote:Köszönöm a kedves fogadtatást.
Szóval kedv van, a pénz lassan csordogál, a sör annál azért gyorsabban és néha befigyel egy-egy üveg jó minőségű magyar bor is.
A szín terveim szerint marad, és itt meg is kérdezném hogy nem-e tudja valaki a gyári metál szürke színkódját. Az autóban megtaláltam, de az idő vasfoga megette az egyik felét.?
És van még egy kérdésem: MadMax-től vettem egy 2.8i injectort. Szerintetek mire figyeljek oda szerelésnél?
Arra, hogy a dugattyú a K-jet fejben ne lötyögjön, de saját súlyától kicsússzon lefelétartva. Ha ez nem így van, akkor gáz van. Az injektorokat érdemes a GATS nál kitisztíttatni/beméretni. Injektoros gyertyákat venni. I-s veztengelyt venni, mert anélkül nem jönnek a plusz lóerők, csak a fogyasztás nő. Az új tengelyhez új csapágysor és új tőkék kellenek. Ha a blokkod 81 előtti, akkor kiscsapágyas, ha későbbi, akkor nagycsapágyas veztengely kell bele. Az enyémben is 2,3i van, ha van kérdésed hívj bátran. Telszám PÜ-ben megy.
Üdv itt
Blant
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Üdvözlet
Mennyiből lehet mostanában így kikasznizni?
Szerintem a mester azé nem kapkodja el, mert csak bónuszként foglalkozik vele munkaidő után, miután már aznap pénzt is keresett. (Saját bőr tapasztalat, még a régi csúf időkből.)
Sok idő eltelt mióta utoljára bejelentkeztem, de sajnos nem volt miről hírt adnom.
Most viszont van!!!:)
Íme egy fotó ami önmagáért beszél és ígérem idén követi még néhány.
Attachments
Végre elkészült a kasznis munka és a fényezés kívül-belül! :)