Épülő CAPRI-k
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Tibi
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Köszi, esetleg valaki tudja a cég nevét? Jó lenne telefonon friss infót szerezni.Besantcapri wrote: Ha a Deák tér felöl elindulsz a Király utcán, akkor a jobb oldalon 2-3 sarok után találsz egy olyan műhelyt ami kifejezetten autótükrökkel foglalkozik. Bármilyen formát kivágnak, beraknak, lehet akár domború, színezett, homorú, nagyítós, vagy kicsinyítős. A capriba a tükröt utoljára amikor kérdeztem 1500-2000 Ft-ért cserélték volna ki.
- Blant
- nagyonsokatirogat
Hát... Nekem a saját autóm elkészülte óta nem tetszett ennyire egy sem... Ez nagyon komoly lett!

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- FehérCapri Sanca
- márokosanistudnézni
Süti ! Olasz !
Alakul a géppark !!!!!!!
Alakul a géppark !!!!!!!
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Tibi
- rengetegetirogatide
Itthon sajna nincs lehetőség rá, a harmadik emeletre nem tudom felcipelni :D. Van 1-2 dolog kilátásba helyezve...hamarosan kiderülGabooca wrote:Ha tudod inkább csináld magad!Tibi wrote:Huhhh Gabooca ez kurva szép !
Nekem meg megy másik helyre lakatolódni![]()
Sajnos én sem találkoztam olyan lakatossal aki úgy dolgozott volna, ami nekem is tetszik.
Aki az én "Táltosomat" lakatolta azt merem ajánlani - szerintem jól és reális áron dolgozik - van fantáziája is az autóhoz , és ez igen ritka !!!
Csak nagyobb munkáknál egyeztetni kell az időt !
Csak nagyobb munkáknál egyeztetni kell az időt !
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;