érdekes dolgok a nagyvilágból:)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- German Capri
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- ClassicFord klubtag?: Igen
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
- Terka
- nemleszgondhasegítis
Sziasztok
Gondoltam jó lesz ha ide irok
Lassan egy hónapja hogy eljöttünk otthonról már nagyon hiányzik az autóm
és itt mindenki tényleg ötvennel megy autópályán meg százzal hihetetlen
pedig ennyi turbós autót még sehol nem láttam mint itt.Ja és a legdurvább a Ford GT50 es volt ami jött velünk szembe persze 50 el.
Üdv mindenkinek
Gondoltam jó lesz ha ide irok

Lassan egy hónapja hogy eljöttünk otthonról már nagyon hiányzik az autóm

Üdv mindenkinek

Terka
- balagecapri
- márokosanistudnézni
GT40 volt :D Egyébként a Tokió Drift sehol sincs Auckland esti életéhez képest
Végre van melóm igaz csak egy olasz pizzériában egyenlőre este 5-től kb 11-ig pont a belvárosban ( 10dolcsi per óra). Este mikor végzek totál olyan mint egy filmforgatás. Japó kisgyerekek és kiscsajok a legfullosabb subarukban, EVOIII, Supra,skylineok tömege porsche ferrari néha egyegy M3 M5 Vágni lehet a gumifüstöt mást se hallasz csk a turbók visitását a lefújószelepek hangját és mindehez persze az agyonneonozott autók adják a hangulatvilágitást 8) A parkolóház ami elött általában megállok este tele dübörgő autókkal amiből szól a mindenfajta és stilusú zene mellettük japó kiscsajok illegetik magukat
Kb most ennyi ami kimaradt Terka beszámolójából :)

Balage
- Bogyo28
- Überführer
Legalább akkor benzingözben nem szenvedtek hiányt!!!! Aztán nem ám a hosszu kintlét alatt átpártolni valami rizsrakétára!balagecapri wrote:GT40 volt :D Egyébként a Tokió Drift sehol sincs Auckland esti életéhez képestVégre van melóm igaz csak egy olasz pizzériában egyenlőre este 5-től kb 11-ig pont a belvárosban ( 10dolcsi per óra). Este mikor végzek totál olyan mint egy filmforgatás. Japó kisgyerekek és kiscsajok a legfullosabb subarukban, EVOIII, Supra,skylineok tömege porsche ferrari néha egyegy M3 M5 Vágni lehet a gumifüstöt mást se hallasz csk a turbók visitását a lefújószelepek hangját és mindehez persze az agyonneonozott autók adják a hangulatvilágitást 8) A parkolóház ami elött általában megállok este tele dübörgő autókkal amiből szól a mindenfajta és stilusú zene mellettük japó kiscsajok illegetik magukat

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Üdv! Ezeket Terka miért nem mesélte?balagecapri wrote:GT40 volt :D Egyébként a Tokió Drift sehol sincs Auckland esti életéhez képestVégre van melóm igaz csak egy olasz pizzériában egyenlőre este 5-től kb 11-ig pont a belvárosban ( 10dolcsi per óra). Este mikor végzek totál olyan mint egy filmforgatás. Japó kisgyerekek és kiscsajok a legfullosabb subarukban, EVOIII, Supra,skylineok tömege porsche ferrari néha egyegy M3 M5 Vágni lehet a gumifüstöt mást se hallasz csk a turbók visitását a lefújószelepek hangját és mindehez persze az agyonneonozott autók adják a hangulatvilágitást 8) A parkolóház ami elött általában megállok este tele dübörgő autókkal amiből szól a mindenfajta és stilusú zene mellettük japó kiscsajok illegetik magukat

- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- nyujoe
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Nem
üdv!
Nemtudom pontosan hová kéne írnom...de!
Ma este - vagy inkább vasárnap hajnalban 03:00-tól 04:00-ig a Discovery -n lesz egy ugynevezett "Autókereskedők" című műsor! Melyben ezúttal egy Caprit pofoznak helyre!!! Nem kell megijedni, nem ijen majkaféle kulaverda módon:) Szóval akit esetleg érdekel
...
...megkérém a moderátor urat helyezze az infót olyan helyre ahol jónaklátja:D
Ma este - vagy inkább vasárnap hajnalban 03:00-tól 04:00-ig a Discovery -n lesz egy ugynevezett "Autókereskedők" című műsor! Melyben ezúttal egy Caprit pofoznak helyre!!! Nem kell megijedni, nem ijen majkaféle kulaverda módon:) Szóval akit esetleg érdekel

"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
- Tibi
- rengetegetirogatide
Re: üdv!
Fent van a főoldalon a videók közt, szerintem ez ugyan az a rész lesz.nyujoe wrote:Nemtudom pontosan hová kéne írnom...de!
Ma este - vagy inkább vasárnap hajnalban 03:00-tól 04:00-ig a Discovery -n lesz egy ugynevezett "Autókereskedők" című műsor! Melyben ezúttal egy Caprit pofoznak helyre!!! Nem kell megijedni, nem ijen majkaféle kulaverda módon:) Szóval akit esetleg érdekel...
Ismétlik elég sűrün, láttam már vagy 2x emberi időpontban is 8) viszont sokat nem csinálnak az autókkal :?nyujoe wrote:Nemtudom pontosan hová kéne írnom...de!
Ma este - vagy inkább vasárnap hajnalban 03:00-tól 04:00-ig a Discovery -n lesz egy ugynevezett "Autókereskedők" című műsor! Melyben ezúttal egy Caprit pofoznak helyre!!! Nem kell megijedni, nem ijen majkaféle kulaverda módon:) Szóval akit esetleg érdekel...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- nyujoe
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Nem
...értem...én meg már azt hittem találtam valamit...nofene:)gizmo wrote: Ismétlik elég sűrün, láttam már vagy 2x emberi időpontban is 8) viszont sokat nem csinálnak az autókkal :?
...akkor megnézem a videók között?...:)
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
- Blant
- nagyonsokatirogat
ez akkor a szombatról vasárnapra virradó éJa! De 9től 10ig tart amúgy
Lehet, hogy én ezt láttam. Ha az amire gondolok egy bordó s4et pofoznak. Igazából semmi gáz vele, csak törött az eleje. Nem annyira jó! Remélem ez más! Én tuti meglesem. Fel kéne venni...
Lehet, hogy én ezt láttam. Ha az amire gondolok egy bordó s4et pofoznak. Igazából semmi gáz vele, csak törött az eleje. Nem annyira jó! Remélem ez más! Én tuti meglesem. Fel kéne venni...
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- proteus
- rengetegetirogatide
Ha bordó s4-et akkor mindenképp, mert ami nekem van meg abban egy 1.6-os szürke lasert!Blant wrote:ez akkor a szombatról vasárnapra virradó éJa! De 9től 10ig tart amúgy
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970