Németből vannak emberek akik hoznak be sokmindent... pl komplett autót 100-ért, gondolom 4db felni sokkal olcsóbb. Keress ilyet, bár én is tudok, de ez nem a reklám helye.
Tulajdonképpen nekem is van egy ismerősöm aki szine hetente jár Hollandiába lakókocsikért, csak elég körülményes dolog az ilyet összeegyeztetni, hogy mondjuk tegyen egy 300km-es kitérőt két lakókocsival a háta mögött. Bár valamit valamiért A felnik pontos paramétereit nem tudom, de az biztos hogy MK2-n láttam már ilyet. 8 ágú befelé íves, ez aranyszínű és fekete volt. Nekem pont ilyen kéne.
Köszi! Azért elég változó árakon bírják itthon mérni ezeket a régi cuccokat, ez nem tudom mennyire ritka de én nem gyakran látom. Pl. a nyégyágút ami a tiéden is van 25-ért akarták adni a bontóban, és most láttam ugyanilyet 60-ért a használtautón. De ha tényleg van neki akkor kell
trombizoli wrote:Köszi! Azért elég változó árakon bírják itthon mérni ezeket a régi cuccokat, ez nem tudom mennyire ritka de én nem gyakran látom. Pl. a nyégyágút ami a tiéden is van 25-ért akarták adni a bontóban, és most láttam ugyanilyet 60-ért a használtautón. De ha tényleg van neki akkor kell
Szia!
Ilyet szerintem is találsz itthon, és nem drágábban mint kinn.
Felniknél elég nagy szórás van. Az a "4 ágú" felni több méretben létezik. 6col szélesért reális lehet a 25-30, a 7col széles már inkább 40ezer, a 7,5 pedig már annyira ritka hogy inkább a kereslet szabja meg az árat. Görgőzés, polírozás is elvisz még 4db esetében 40 - 40et. Szóval nem mindegy hogy felújítva veszed, vagy még azt is intézned, fizetned kell.
Nos az lenne az én problémám, hogy megnyertem egy aukciót, és az eladó, azt írta hogy küldjem el neki az összeget. Ezzel nincs gond, de azzal van hogy honnan küldjem el Posta? Otp? Egyéb?... Azt tudom hogy ha a postán feladom(forintba) akkor azt kézbesítik külföldön is, de milyen formába Forintba vagy árváltják fontra? Előre is köszi a válaszokat mindenkinek. Amugy ez lenne az első ebayos vásárlásom.
Capri2.0 wrote:Nos az lenne az én problémám, hogy megnyertem egy aukciót, és az eladó, azt írta hogy küldjem el neki az összeget. Ezzel nincs gond, de azzal van hogy honnan küldjem el Posta? Otp? Egyéb?... Azt tudom hogy ha a postán feladom(forintba) akkor azt kézbesítik külföldön is, de milyen formába Forintba vagy árváltják fontra? Előre is köszi a válaszokat mindenkinek. Amugy ez lenne az első ebayos vásárlásom.
Szia!
Az eladó ki szokta kötni, hogy mit fogad el. Álatalában PayPal-t elfogad mindenki (dombornyomásu kártya kell hozzá, úgy tudsz fizetni mintha sima kártyás vásárlás lenne, http://www.paypal.com), vagy banki átutalás, esetleg WU... a borítékban küldött pénz nem a legjobb, főleg ha nem "aprópénzről" van szó.
Az eladó ki szokta kötni, hogy mit fogad el. Álatalában PayPal-t elfogad mindenki (dombornyomásu kártya kell hozzá, úgy tudsz fizetni mintha sima kártyás vásárlás lenne, http://www.paypal.com), vagy banki átutalás, esetleg WU... a borítékban küldött pénz nem a legjobb, főleg ha nem "aprópénzről" van szó.[/quote]
Hello!
Köszi a választ, de a paypalrol egy szótse szolt. Légipostával küldi 4,50-ért (font), azthiszem a royal mail-lal. Megadta a címét, stb.... Ha odaér az összeg akkor küldi amit kell. Na mindegy bemgyek a postára érdeklődni. Azt hittem ad egy számlaszámot vagy valami ilyesmit, és akkor átutalom, de ez nem olyan egyszerű mint azt gondoltam
Capri2.0 wrote:Hello!
Köszi a választ, de a paypalrol egy szótse szolt. Légipostával küldi 4,50-ért (font), azthiszem a royal mail-lal. Megadta a címét, stb.... Ha odaér az összeg akkor küldi amit kell. Na mindegy bemgyek a postára érdeklődni. Azt hittem ad egy számlaszámot vagy valami ilyesmit, és akkor átutalom, de ez nem olyan egyszerű mint azt gondoltam
Mondjuk ekkora összegnél akár küldheted levélben is a pénzt... au utalási költség lehet mégegyszer annyi lenne mint a vételár. Postán mit kérdezel meg? "Hivatalosan" ugye nem adhatsz fel pénzt boritékban.
gizmo wrote:
Mondjuk ekkora összegnél akár küldheted levélben is a pénzt... au utalási költség lehet mégegyszer annyi lenne mint a vételár. Postán mit kérdezel meg? "Hivatalosan" ugye nem adhatsz fel pénzt boritékban.
Ezt a levélben pénz küldést még ilyen kis összeg esetében sem javasolnám, több helyen és többször dolgoztam külföldön és fura módon az össze levelem "sérülten érkezett" kis hazánkba. Fura nem? Mindegyiknek hiányzott a sarka, vagy már ki volt bontva min 1x... persze pénz nem volt bennük...ebből meg mindenki azt von le amit akar, ez meg csak egy javaslat Capri2.0 , van itt sok rendes segítőkész emberke, előbb kérdezz aztán nyerj aukciót ;)
Bocs, kb 5°C volt a vonaton és még a hatása alatt vagyok, ennek tudható be ha valaki némi morcosságot fedez fel hozzászólásomban ! :)
gizmo wrote:Nekem nem volt még gondom ezzel, zárt boríték, benne egy véletlenszerű szöveggel teleírt lap összehajtva, közötte pedig 2db kartonlap, közte a pénz 8)
Köszi mindenkinek. A Gizmo féle módszert fogom választani.
gizmo wrote:Nekem nem volt még gondom ezzel, zárt boríték, benne egy véletlenszerű szöveggel teleírt lap összehajtva, közötte pedig 2db kartonlap, közte a pénz 8)
Köszi mindenkinek. A Gizmo féle módszert fogom választani.
Bátor ember... Szerintem egyszerübb ha megadod a linket hogy mit nyertél, kifizetem neked paypal-al, te meg odaadod nekem forintban, és mindenki boldog.... Mert ha a boritékban küldöd a pénzt, és nem kapsz semmit, akkor reklamálni sem fogsz tudni, paypal-al viszont igen... de te tudod...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4