Capri és garázs (téli megoldások és egyébként is)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: ?
gondolom nem szeretné ha ez a jó kis bp-it sós latyak 2 hónap alatt szétrohasztaná az autót...kombany wrote:de miért akarod letenni az autót télire?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
Fene tudja. Úgy lakatolni, fényezni, kezelni a karosszériát, hogy még a sós latyak se bántsa, szerintem nem egyszerű. Mutass egy ilyen munkát végző műhelyt!
Én sem használom télen, sajnálom. Így is rohad, a sima esőtől, mert nem garázsban áll. Majdnem minden szabad pénzem ebbe az autóba teszem, így vigyázok is rá. És ha télen egy barom nekemcsúszik, mert nem tud vezeteni, a kötelezője mit fog fizetni egy gtk-s 27éves autóra? Szerinted?
Én sem használom télen, sajnálom. Így is rohad, a sima esőtől, mert nem garázsban áll. Majdnem minden szabad pénzem ebbe az autóba teszem, így vigyázok is rá. És ha télen egy barom nekemcsúszik, mert nem tud vezeteni, a kötelezője mit fog fizetni egy gtk-s 27éves autóra? Szerinted?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
És ha ugy megcsinálod az autót, akkár már azért nem használod télen. A capri akkor jó, ha van mellé egy rohangálós autód, és nem kell mindenhova ezzel menned. Az nem tesz jót neki, ha minden nap használva van, az hamar meglátszik rajta, bárhogy van megcsinálva...Árpi wrote:Akkor álapottol függően + millios nagyságrendel számolj![]()
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
-
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Igyvan nemkem még kész sincs a gépem , de már most retegek a hotol meg a sós utaktol .Ahogy ismerem magam álandoan mosogatni fogom az alját meg a doblemezeket , mert azért jovolna ha legalább javitás nélkül kibirna 10 évet a kaszni.bogyo28 wrote:És ha ugy megcsinálod az autót, akkár már azért nem használod télen. A capri akkor jó, ha van mellé egy rohangálós autód, és nem kell mindenhova ezzel menned. Az nem tesz jót neki, ha minden nap használva van, az hamar meglátszik rajta, bárhogy van megcsinálva...Árpi wrote:Akkor álapottol függően + millios nagyságrendel számolj![]()

Granada 1977 2.0i V6
Mikor indul "CAPRIkaraván" a "veterángarázsba" - lehet , hogy TCSatlakoznék... 

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
Informálódott már valaki a "veterán" garázsról 

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- márokosanistudnézni
A garázs sajnos megtelt.
Hét eleljén hívtam fel, de azt mondta az arc, hogy már "réééég" megtelt.
Úgyhogy tárgytalan. :(
Pedig de jó is lett volna...
Ha 4-5 embernek még nem megoldott a téli "szállás" (mint ahogy nekem sem...), akkor lehet megérné együtt bérelni egy nagyobb hodályt.
Lehet körbenézek.
Ha 4-5 embernek még nem megoldott a téli "szállás" (mint ahogy nekem sem...), akkor lehet megérné együtt bérelni egy nagyobb hodályt.
Lehet körbenézek.
1972' 1500 V4
1973' ???? ()
1973' ???? ()
- Bogyo28
- Überführer
az sem lenne rossz ha emberi áron lehetne bérelni egy raktárat vagy valami szart, ahol tudnánk télen szerelgetni. Én is beszállnék akkor egy téli garázs projectbe, ha valaki tudna valamit valahol ocsoé az jól jönne...guriga wrote:A garázs sajnos megtelt.
Lehet körbenézek.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...