Sziasztok!
Munkám során sokat kocsikázok, Bp.-en egy külső kerületben lakok, itt is dolgozok.
Már két szemrevaló Caprit is találtam, de igazán az utóbbi hozott lázba, mint annak idején az első, amiben életemben ültem, és amit kb. 12évesen vezethettem.
Szóval a kiszemelt áldozat egy 1981-es Capri 2000 GT (V6)
nagyjából 2003 ősz óta áll az autó, beszéltem a tulajával, az utolsó percig közlekedett vele, amíg volt rajta műszaki.
Első szemrevételezésemkor a következő hibákat tapasztaltam: 2 küszöb kissé elrohadva (nem péppé), valamint kisebb, max fél tenyérnyi felületi rohadások a kasztnin, ezen kívül a tulaj szerint a hátsó rugók elfáradtak.
Azt mondja, a mocijával semmi baj, a kipufogórendszert teljesen kicserélte, majdnem zsír új, ezt láttam is, azon kívül más hibát nem láttam, a moci hangját nem hallottam, azt mondta nagyon rendben van, csak gyertyát cserélt benne.
A tulaját meg tudnám keresni foglalkozásomból adódóan, mivel persze senki nem iratta át az autót az utolsó pár adás-vételkor.
Szóval nagyon jó árat mondott nekem az ember, korrekt is volt, mindketten 1etértettünk abban, hogy ez az autó nem érdemli meg, hogy egy utca szélén álljon.
a problémám: -nincs 3. autót fenntartani pénzem, -nem tudom, ha megvenném, kicsit felpofoznám, levizsgáztatnám, mennyiért tudnám eladni, és azt hiszem nagyjából ennyi.
Nem szeretném otthagyni, de: költségek: vételár+ átírás(kb.30eFt)+eredetiségvizsga(kb.15eFt)+új forgalmi(6eFt)+új törzskártya(4eFt)+biztosítás(kb.30-35eFt/év)
Várnám a tanácsokat, tippeket, 5leteket!
esetleg üzlettársat?
SZERINTETEK???
Üdv, Zolee