majdnem tökéletes... tényleg kiváncsi lennék hogy milyen lenne valami extrém szinben a Bogyó (tavasszal ugyis festve lesz), ezért ha nem tul sok a tanulnivalója a művész úrnak, felkérném egy alkotásra... akár valami elborult lila is jöhet...Pudva wrote:Ez az, bíztam benned Művészúr! Tökéletes lett!Tibi wrote:Na, ezért biztos bannolva leszek a picsbe, :) Ha jól tudom felbujtásért is jár némi ejnye-bejnye :)
Kreatív ötletek, avagy Photoshop és miegymás...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
Nem, nem ezért voltál kettes :) ez így igaz. Csak amikor több pótod van mint vizsgád akkor a vizsgákra szánt idő elég csúnyán redukálódik :). Örülök,hogy tetszik a remekmű :) ( festmény ).... Szóval akkor mikor látjuk a maga neonzöld valójában a Capribogyógépet? :)bogyo28 wrote:a vizsgaidőszak az első vizsga napja előtti késő délután kezdődik... Vagy ezért voltam a kettes közelében mindíg?
- Bogyo28
- Überführer
Tavasszal megy a kicsike a festödébe, és ha találok jobban tetsző szint mint a mostani, akkor lehet hogy szint váltok... Ha tudnál egy ilyen betegzöld valamit kreálni, tényleg hálás lennék...Tibi wrote:Egyébként az a lila amit Gizmo mutatott az szerintem kurvajó. :) majd alkotok valamit ha ráérek egyéb festményeim megálmodása közben :D. Viccet félretéve. Bogyó, tényleg gondolkozol ilyesmi szineken? Ha tényleg kíváncsi vagy ilyen amatőr szinten beszinezem szívesen mint a Kálmiét.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
ááááá majd jövőre ;) és BUÉK mindenkinek :)bogyo28 wrote:Tavasszal megy a kicsike a festödébe, és ha találok jobban tetsző szint mint a mostani, akkor lehet hogy szint váltok... Ha tudnál egy ilyen betegzöld valamit kreálni, tényleg hálás lennék...Tibi wrote:Egyébként az a lila amit Gizmo mutatott az szerintem kurvajó. :) majd alkotok valamit ha ráérek egyéb festményeim megálmodása közben :D. Viccet félretéve. Bogyó, tényleg gondolkozol ilyesmi szineken? Ha tényleg kíváncsi vagy ilyen amatőr szinten beszinezem szívesen mint a Kálmiét.

Látom Bigyónak is adottá vált a projekt....
KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.