Bár............

Biztos lefoglalta az idejét a "rendrakás" másik ága...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Üdv az "újfiúnak" :D:DKovi wrote:Dráma két felvonásban:
(Függöny föl), a tömeg kiváncsian tapsol. A szinpad közepén, sötétséggel körülölelve, letörten, ül egy ember. (ez lennék én)
(lassan feláll, bár inkább kecmereg és körbenéz. Természetesen a lámpák miatt semmit nem lát és szól:)
-Gábor vagyok, két hónapja nem iszom.
A tömeg eszét vesztve örjöng.
(Függöny le)
Először is fogadd őszinte gratulációimat ehez a teljesítményhez!Kovi wrote:Dráma két felvonásban:
(Függöny föl), a tömeg kiváncsian tapsol. A szinpad közepén, sötétséggel körülölelve, letörten, ül egy ember. (ez lennék én)
(lassan feláll, bár inkább kecmereg és körbenéz. Természetesen a lámpák miatt semmit nem lát és szól:)
(Függöny le)
Nagyon ügyes :PKovi wrote:Dráma két felvonásban:
(Függöny le)
Brávo!!!! Majd ha van egy kis energiád, töltsd fel a garage menübe pár képet a vasról, addig én csinálok neked avatart.Kovi wrote:igen ,a folytatás:
Elvileg egy sor négyes 2.0 -ás Capri boldog tulaja vagyok. Aminek egy kicsit szarkodik a karburátora, ezért a legegyszerübb megoldást sikerült választanom: épül egy másik autó. Igaz az már egy éve ott a lakatosnál, de hát nem vagyok egy türelmetlen alak.