Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
Azta mindenit,hanyszor neztem ezt az udvart mikor a Porsche Hungarianal dolgoztam,mindig erre mentem egy kis kerulovel,csakhogy nezelodhessek az udvarban
Gondoltam,hogy valaki innen lakik ott,na mostmar azt is tudom ki :)
Telleg nagyon szep az Tau,de szepek am a Caprik is
Hali!Köszi jólesett ez a hozzászólás :) Igen régebben volt még2db MK I-es is,egy zöld és egy fekete ami sajna törött volt.Össz-vissz 10 db CAPRIm volt,persze a legtöbb nem volt rajtrakész.De Tauból is most fogyasztom a 2.-at.Majd igyekszem pótolni a Tauk lemaradását.
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
Meg akartam venni ezeket a kerekeket, csak eladták az autót amin voltak, mire intézkedtem volna (lusta voltam, azt hittem ráérek még vele). Érdekesség kép, amikor a hátsót raktuk fel, haza kellet szaladnom crováér, mert a normál kerékanyakulcs rövid volt.
Gizmo: teccet az 1.6D WRC mi, láttam ám az irígy tekintetedet. Legközelebb már valószínű Caprival megyek, csak most javítás és átalakítás alatt áll (elektromos problémák, új Konik, hűtött tárcsák, stb.).
Gigford: természetesen ha megyek jelentkezem. Ki kell használni minden alkalmat egy kis Capris beszélgetésre, hiszen mi lakunk egymástól a legmesszebb, van vagy 450 km.