Mad Max wrote:A műszerfal, a kesztyűtartó, az oldal könyöklő, a középbox, az oldal kárpit műbőrös része is újra kárpitozott? Mert azok nem úgy néznek ki.
Talán , ha elolvasod a felsorolást , akkor kiderül , hogy nem.....
Esetleg kérdezd Capri 2.0-t , mert Ő mindent lát ami ninTCS szem elött...
Ez valami vicc amit miskolciak nem értenek? Na , nem sértődök meg, csak honnan vannak Capri2.0 látnoki képességei? :D
Pár hónapja (közkívánatra) töltöttem fel 1 képet magamról hajvágás közepette...
Ezen a képen a háttérben volt 1 TV , amit 2.0 igenTCSak tévesen azonosított , de észrevette a lényeget....
MadMax legalább ilyen figyelmesen olvasta a hozzászólásomban a felsorolást , és tökéletes rendőri ( 8) ) logikával érdeklődött a müa. anyagok kárpitozásáról......vág , mint a penge....Tiszta Colombo....
TÉCSÉ wrote:
Talán , ha elolvasod a felsorolást , akkor kiderül , hogy nem.....
Esetleg kérdezd Capri 2.0-t , mert Ő mindent lát ami ninTCS szem elött...
Ez valami vicc amit miskolciak nem értenek? Na , nem sértődök meg, csak honnan vannak Capri2.0 látnoki képességei? :D
Pár hónapja (közkívánatra) töltöttem fel 1 képet magamról hajvágás közepette...
Ezen a képen a háttérben volt 1 TV , amit 2.0 igenTCSak tévesen azonosított , de észrevette a lényeget....
MadMax legalább ilyen figyelmesen olvasta a hozzászólásomban a felsorolást , és tökéletes rendőri ( 8) ) logikával érdeklődött a müa. anyagok kárpitozásáról......vág , mint a penge....Tiszta Colombo....
MkIII-ban milyen színű kárpitok voltak? Amit eddig láttam:
fekete, sötét és világos barna, piros, kék (a műszerfal is!), szürke. Esetleg volt más is vagy a zöld csak tauban és granciban fordult elő?
TÉCSÉ wrote:NEm találom... 8)
Addig is nesze :
CAPRI 2.0 :
Sztem nekem is olyan tv-m van Samsung
+találtam .....
Mond azt hogy nem bírtad hogy csak rólam van fenn friss "szép" kép, és te is megmutattad megint pihent arcodat
Azt hitted Bigyokam , hogz Kubabol nem utok vissza
A VARAZSpalca eddig is az en kezemben , volt Te kis magyarazkodobajnok , Nekem tetszett a hajad ( ) hagyhatnad igy forever...
A kepet pedig a Tibi TCSikarta ki belolem , mert igy kerek a tortenet , mielott meg idejonne Miskolcrol (az arkadi mozizas utan... ) es lebontana az orszagunk fovarosat 1 TCSepel biciklivel oldalan Capri 2.0 lezerszemevel( ), mert azt gondolja , hogy szitom a Bp-Miskolc ellentetet....
Valaki meg tudná mondani, hogy két recaro meg az osztott hátsó üléshez mennyi anyag kell? Az oldala-hátulja műbőrrel lesz behúzva, a felső részek szövettel, de a középrész eltérővel, így kellen tudnom, hogy miből mennyit vegyek.