Mondom én...ZSÍRKÖTÉL...bogyo28 wrote:de én igen, csak szerencsére nem fotozta le senki. legalábbis remélem...Kovi wrote:újra élek, és a gép is:!!!!! A képeken nem én vagyok, hanem a duplöröm. Szerencsétekre a kapott tangát nem próbáltuk fel![]()
![]()
![]()

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Mondom én...ZSÍRKÖTÉL...bogyo28 wrote:de én igen, csak szerencsére nem fotozta le senki. legalábbis remélem...Kovi wrote:újra élek, és a gép is:!!!!! A képeken nem én vagyok, hanem a duplöröm. Szerencsétekre a kapott tangát nem próbáltuk fel![]()
![]()
![]()
Annyira vártam mikor adsz valami támadási felületet... Ez a "minegyik" most pont ilyenTÉCSÉ wrote:Picit nem vagyok itt.....![]()
![]()
És máris minegyiknek kinyílt a TCSipája.....![]()
![]()
![]()
Már mondtam , GYERTEKMIND
![]()
![]()
![]()
Lehet próbaköröket futni...8) :P
TCSak előtte írjatok végrendeletet... 8) 8) 8)
Blant wrote:Annyira vártam mikor adsz valami támadási felületet... Ez a "minegyik" most pont ilyenTÉCSÉ wrote:Picit nem vagyok itt.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szszaby wrote:Blant wrote:Annyira vártam mikor adsz valami támadási felületet... Ez a "minegyik" most pont ilyenTÉCSÉ wrote:Picit nem vagyok itt.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de nem hiába! 8)TÉCSÉ wrote:szszaby wrote:Blant wrote: Annyira vártam mikor adsz valami támadási felületet... Ez a "minegyik" most pont ilyen
![]()
![]()
Fél évet vártál rám.... 8)
![]()
Na már +int s(z)orakoznak ... 8)bogyo28 wrote:de nem hiába! 8)TÉCSÉ wrote:szszaby wrote:
![]()
![]()
Fél évet vártál rám.... 8)
![]()
Akkor tedd el! Nem vagyunk rá kiváncsiak...gigford wrote:Bogyo vagy gizmo, nem lehet beallitani nekem, hogy ha vki ir vmit, ne jelenjen meg amit ir? A faszom kivan mar...