Pedig nincs annál szebb mint amikor a Capri mögött állsz és látszik hátulról a difi, én gondoltam már rá hogy festek rá egy kis smile-t... oldalról pedig szép ék alakja legyen a vasnak
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Van valakinek beépítve az autójába új Bárdi féle nem szervós kormánymű?
Mi a tapasztalat?
Nekem is az van a Capriban, tavaly augusztus óta használom kb 4500 km van benne és lóg a vége.
szszaby wrote:Van valakinek beépítve az autójába új Bárdi féle nem szervós kormánymű?
Mi a tapasztalat?
Nekem is az van a Capriban, tavaly augusztus óta használom kb 4500 km van benne és lóg a vége.
Nekem is az van benne, még nem mentem vele 1000km-nél többet... idáig nincs gond vele. Van mással:)
szszaby wrote:Van valakinek beépítve az autójába új Bárdi féle nem szervós kormánymű?
Mi a tapasztalat?
Nekem is az van benne, még nem mentem vele 1000km-nél többet... idáig nincs gond vele. Van mással:)
Remélem Neked nem lesz vele gondod, mert a garancia is a vásárlás dátumától él, még viszonteladói szinten is.
Én meg még 2005-ben vettem ha jól emlékszem, de lényeg több mint egy éve.
Pedig kreáltam volna egy augusztusi számlát de minthiába.
Mi a tapasztalat?
Mármint ez alatt mit kell érteni? az a rud lóg amire a gömbfejet lehet rácsavarni?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Mi a tapasztalat?
Mármint ez alatt mit kell érteni? az a rud lóg amire a gömbfejet lehet rácsavarni?