Pontosan.Tibi wrote:Ha a fogyasztáson a gumimérettel akarsz spórolni szerintem inkább 135-öst kéne felrakni 195 helyett :D Persze most vicces kedvem van. Bringakerék
Vagy burkold le az alját azzal lehet hogy spórólsz akár 2 lityit is.
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Az autód fogyasztása ezeken a nagy utakon nem fog megoldódni a kerekeidtől....afbalint wrote:koszi a valaszokat! Bar ezek szerint felrakva nem nagyon volt senkinek...Mondjuk ha gazul nez majd ki, akkor lehet, hogy hanyagolom, es maradok a mostani 195/50-esnel. Ha csal az ora, nem baj, csak fogyasszon kevessebbet. Itt ellenkeznek veletek, hogy nem fogyaszt kevsebbet, hiszen ha ti ervelesetek lenne igaz, akkor 1. kisebb gumi = kisebb fogyasztas (nyilvan extrem meret eltersnel mar igaz lehet, hogy megno (Traktorgumi?) de ez meg szerintem nem az). 2. 5-os valtonak sem lenne ertelme, mert azzal is "jobban erolkodik a motor". Igen, jobban erolkodik csak 120-nal nem 3500-ot, hanem 2800-at forog, es 11 lityi helyett 10-el megy el.
Meg nagyobb gumit (kevesbe pereset) azert szeretnek, hogy kevesbe razza szet a vesemet...na majd meglassuk
igy jár az ember ha olyan felnit rak a caprira ami nem jó rá! és itt tök mindegy a gumi méret, a felnivel van probléma. pogi vagy másik felni kell...Capri2.0 wrote:
185/65 r14
Mi bajod a Fiestával? Ismerek olyan Fiestát ami fele annyit eszik mint a tiéd, s mégis megeszi a Capridat. És olyat is ami vezetési élményben is brutál, feeling-es!TÉCSÉ wrote: Ha a fogyasztás számítana , akkor járnék Fiestával...micsoda feeling... :?
Sőt én olyan Fiestát tudok, ami majdnem annyit fogyaszt, mint a Capri és a vesémet is lerázza.Kenny wrote:Mi bajod a Fiestával? Ismerek olyan Fiestát ami fele annyit eszik mint a tiéd, s mégis megeszi a Capridat. És olyat is ami vezetési élményben is brutál, feeling-es!TÉCSÉ wrote: Ha a fogyasztás számítana , akkor járnék Fiestával...micsoda feeling... :?![]()
A fogyasztásodra meg tudok ajánlani jó szerelőt! :D
De neked azt az orvosod írta fel!!! A rázás jó vesekőre, a nagy fogyasztás viszont vashiányt okoz! A mellékhatások elkerülése végett kérdezze meg autószerelőjét vagy barátnőjét!!!Jatis wrote:Sőt én olyan Fiestát tudok, ami majdnem annyit fogyaszt, mint a Capri és a vesémet is lerázza.Kenny wrote:Mi bajod a Fiestával? Ismerek olyan Fiestát ami fele annyit eszik mint a tiéd, s mégis megeszi a Capridat. És olyat is ami vezetési élményben is brutál, feeling-es!TÉCSÉ wrote: Ha a fogyasztás számítana , akkor járnék Fiestával...micsoda feeling... :?![]()
A fogyasztásodra meg tudok ajánlani jó szerelőt! :D![]()
Semmi bajom a Fiestával , Te kis kötekedőgombóc...Jatis wrote:Sőt én olyan Fiestát tudok, ami majdnem annyit fogyaszt, mint a Capri és a vesémet is lerázza.Kenny wrote:Mi bajod a Fiestával? Ismerek olyan Fiestát ami fele annyit eszik mint a tiéd, s mégis megeszi a Capridat. És olyat is ami vezetési élményben is brutál, feeling-es!TÉCSÉ wrote: Ha a fogyasztás számítana , akkor járnék Fiestával...micsoda feeling... :?![]()
A fogyasztásodra meg tudok ajánlani jó szerelőt! :D![]()
Azzal amivel akarod, vagyis úgy mint ahogy a mostani autók vannak műanyag lemezzel, eseleg aluval.guriga wrote:Ez hogy is van pontosan? Hol, mivel, miért, mennyiért?szszaby wrote: ...Vagy burkold le az alját azzal lehet hogy spórólsz akár 2 lityit is.
..és ez ennyit számít? Hmm.. Nem gondótam vóna'.szszaby wrote:Azzal amivel akarod, vagyis úgy mint ahogy a mostani autók vannak műanyag lemezzel, eseleg aluval.guriga wrote:Ez hogy is van pontosan? Hol, mivel, miért, mennyiért?szszaby wrote: ...Vagy burkold le az alját azzal lehet hogy spórólsz akár 2 lityit is.
Ha lebúrkolod nem "kapaszkodik" bele a szél az alján lévő dolgokba.