képek

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Dartonit
egyedülisszerelhet

Post by Dartonit »

holecz wrote:Sajna nem láttam még. :cry: Fent van a fórumon?Mert akkor megnézném.Mi az a 3,5 V8 a paripádban, Rover??Üdv:holecz :smt006
Aha, hiába próbáltál lebeszélni, Ernő meghülyített. :oops:
De már nem bánom, lassan minden cucc megvan hozzá, és már csak a karosszériásra várok (fél éve), mint itt sokan.... Úgy látszik alergiásak a Caprikra.. :(

Egyébként caprimax néven regisztrálva van, de ritkán van itt.
De van egy pár képem:
Image
Image
Image
Image
Image
'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
holecz
rengetegetirogatide
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by holecz »

Köszi a képeket naggyon faintosak! :ru: Ha jól látom akkor ezek a képek Szurdokpüspökin készültek, Ernő-nél.Az ő motorját vetted meg?? Ez igen! :!: :!: Állítólag az egy nagyon brutál motor volt régen.Remélem egyszer hallani fogom a hangját is.Üdv:holecz :laza:
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54

"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
daniv6
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by daniv6 »

Én is ismerem ezt 2méteres csodát, van egy haverom is aki majdnem megvette a hófehérkét tőle még annó, csak nem volt kesh. Pedig nagyon beszéltem neki egész úton, hogy nagyon jó vét. Piros belsők meg minden.
Én nem sok cimbit ismerek a fórumról, pedig már '97 óta caprizok, Bgyarmaton sajnos nincs senki hasonló, csak Astrások meg BMW-sek. Egy kurva talira nem tudtam még elmenni, mert a kocsim már 3M forintba lesz lassan, de még mindig fölvan bakolva, most meg a műszakival is vágnak mégegyet az emberen. Úgyhogy egy darabig nem is nagyon fogok mutatkozni.Szevasztok.
csak azért is......batman
Dartonit
egyedülisszerelhet

Post by Dartonit »

holecz wrote:Köszi a képeket naggyon faintosak! :ru: Ha jól látom akkor ezek a képek Szurdokpüspökin készültek, Ernő-nél.Az ő motorját vetted meg?? Ez igen! :!: :!: Állítólag az egy nagyon brutál motor volt régen.Remélem egyszer hallani fogom a hangját is.Üdv:holecz :laza:
Nem az övét, azt megtartotta magának.... Pedig alkatrészből sosem elég. A képek ott készültek, egy próba fújás után.

Tuti hallani fogod a hangját, már megjöttek a Flowmasterek..... :ba: :ba:
'81 MK3 4.6 V8
gizmo
Überführer
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by gizmo »

Ez valami über-kemény kinézet! :ru: Nekem legalábbis nagyon tetszik!
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

gizmo wrote:Ez valami über-kemény kinézet! :ru: Nekem legalábbis nagyon tetszik!
Emberek, Gizmo él!!!!!!!! Már azt hittem elástak valahol... :lol: :lol: :lol:
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
gizmo
Überführer
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by gizmo »

8) azt megúsztam idáig. Az a gond, hogy nincs műszaki az autón, és karbi gondok (remélem) miatt nem is túl járóképes. Bár ha ez megoldódik, divatból kérek időpontot műszakira, és a kapott igazolással fogok rohangálni... :twisted: :idea: meg közben költözöm, meló, nők, stb... de következő talira megyek!!!!!
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

gizmo wrote:8) azt megúsztam idáig. Az a gond, hogy nincs műszaki az autón, és karbi gondok (remélem) miatt nem is túl járóképes. Bár ha ez megoldódik, divatból kérek időpontot műszakira, és a kapott igazolással fogok rohangálni... :twisted: :idea: meg közben költözöm, meló, nők, stb... de következő talira megyek!!!!!
vigyázz, mert most itt írásban adtad, és nem ér később kimoderálni :!: :lol: :lol: :lol:
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Süni
OfficialGréTCSiTanárúr

Post by Süni »

Ma hazafelé a diósdi Jet kúton vásároztam, Cararama, 1:72

Image
Banyamancs
csúcsnigger

Post by Banyamancs »

gizmo wrote:8) azt megúsztam idáig. Az a gond, hogy nincs műszaki az autón, és karbi gondok (remélem) miatt nem is túl járóképes. Bár ha ez megoldódik, divatból kérek időpontot műszakira, és a kapott igazolással fogok rohangálni... :twisted: :idea: meg közben költözöm, meló, nők, stb... de következő talira megyek!!!!!
Kérdeztem, kinn vagy-e, gondoltam, bemutatkozom személyesen is... :roll:
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

A fekete vas tényleg überkeményen néz ki de ha valaki látta az elejét, arra nem mondaná hogy überk...Ezt azért írom mert a rossz nyelvek azt beszélték hogy valami Honda cici vagy civicből készült az eleje:fcp38: fújjjjjjjjj :fcp19: :fcp67: :smt072 Nem értem miért kellet átalakítani a Capri elejét, mikor attól olyan mérges és egyedi. :evil: Jó'hogy nem má izéből-e mongyad má, zaporozecss-bő csinátta a hátujjját.Na mindegy ez az ő ízlése tartsuk tiszteletben.üdv:holecz
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54

"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Ha ez ugyanaz a v8 átépítés ami előkerül félévente, akkor azért honda az eleje mert állítólag elvitte a gyári elejét egy teherautó vagy fa vagy kiscica. Nekem az orrot és a nagy szárnyat leszámítva bejön, de hát mindeki magának építi, én is. Dartonit szt hiszem meg tudja erősíteni vagy cáfolni, hogy ez ugyanaz a v8-e.
1980 Capri MK3
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

Kb egy hónapja fotóztam Miskolcon csak nem volt jó a gép és nem tudtam felrakni és megmutatni :roll:
De most íme:
Image
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Dartonit
egyedülisszerelhet

Post by Dartonit »

Igen ez ugyanaz. A Civic dologból annyi igaz, hogy a kérdéses márka képviselőjét verte telibe. Az eleje pedig szintén Rover, és pedig azért, mert ez volt ingyé, és emberünk sajna nem dúskál a pénzben. :(
'81 MK3 4.6 V8
Capri2.0
márokosanistudnézni

Post by Capri2.0 »

Hattyu wrote:Kb egy hónapja fotóztam Miskolcon csak nem volt jó a gép és nem tudtam felrakni és megmutatni :roll:

Image
Szálka féle :roll: :lol:
Ford Capri 2.0 1982
3 CAPRI van Miskolcon:)
Post Reply