HELLO
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
-
- márokosanistudnézni
- ClassicFord klubtag?: Igen
Pár észrevétel: 8)Hattyu wrote:Én pár napja láttam a Városháztéren,akkor láttam a tulajt egy nővel,a tulaj oylan 30 körüli férfi volt átlagos testalkattal azt hiszem világosbarna haja volt,többet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki![]()
Ennyit tudok mondani,de elég jó hangja volt a caprinak,mert pont akkor indultak el és mentek tovább,de sajnos nem egyedül voltam ezért nem tudtam közelebbről megnézni és megkérdezni. :?
-Nőt nem láttam,
-30 körüli o.k.,
-átlagtól kicsit kigyúrtabb,
-fejkendőbe láttam, ezért hajról nemtudok nyilatkozni,
Lehet nem egy emberröl beszélünk (kölcsönnadta, stb...).
Amúgy TTL, Toyota,meg ott az egykupacba lévők környékén ment 8)

Ford Capri 2.0 1982
3 CAPRI van Miskolcon:)
3 CAPRI van Miskolcon:)
- holecz
- rengetegetirogatide
Szeva Hattyu barátom!Mikor tudjuk rendezni az anyagi dolgainkat a karbi és a gyújt.elosztó ügyében.Tudod hogy nem sürgettem eddig a dolgot,csak most én is meg vagyok kicsit szorulva.A Mondeómat vissza kell adnom a banknak és fel kell támasztanom a Caprimat hogy tudjak járni dolgozni.Remélem megérted a problémámat, nem cseszegetésképpen mondom. Válaszodat várva, Üdvözlettel: Holecz Úr
:)

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Szia Holecz barátom!holecz wrote:Szeva Hattyu barátom!Mikor tudjuk rendezni az anyagi dolgainkat a karbi és a gyújt.elosztó ügyében.Tudod hogy nem sürgettem eddig a dolgot,csak most én is meg vagyok kicsit szorulva.A Mondeómat vissza kell adnom a banknak és fel kell támasztanom a Caprimat hogy tudjak járni dolgozni.Remélem megérted a problémámat, nem cseszegetésképpen mondom. Válaszodat várva, Üdvözlettel: Holecz Úr:)
Ne haragudj de most nagyon összejöttek a dolgok,de most hogy megjön a fizu akkor már utalom is,legkésőbb kedden!
Remélem te se haragszol rám csak midnenféle kiadás jött most hírtelen ami nem volt betervezve de amint megjön a fizum akkor már utalom is,mert sajnos nem nagyon van aki el tudná vinni neked :(
Esetleg Tibivel tudnám megbeszélni,mert ő pestre jár fel,és esetleg ott tudtok találkozni mert vonattal megy majd ha minden igaz de majd beszélek vele!
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Jól van akkor reméltem is hogy nincs haragholecz wrote:Dehogy haragszom, beszélj akkor a tibivel ha úgy jó.Ha nem akkor szólj és megadom a számlaszámomat. Na csá!! :D

Beszélek vele aztrán szólok hogy mi ujság!
Szevasz
Trust no one!!
Trust no one!!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Tibivel úgy számoljatok, hogy Tibihez házhoz kell jönni, egyébként megoldható. Elvileg talán egy hét múlva otthon leszek két hetet és utána jövök vissza. Ajánlanám a banki átutalást, csekket, plüsskutyába rejtett aranykarkötőt. Segítek ha tudok de szerintem jelen esetben nem jártok jól velem. Bocsika :(
1980 Capri MK3
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Rendben Tibi azért köszi!Tibi wrote:Tibivel úgy számoljatok, hogy Tibihez házhoz kell jönni, egyébként megoldható. Elvileg talán egy hét múlva otthon leszek két hetet és utána jövök vissza. Ajánlanám a banki átutalást, csekket, plüsskutyába rejtett aranykarkötőt. Segítek ha tudok de szerintem jelen esetben nem jártok jól velem. Bocsika :(
Akkor megbeszélem valahogy majd Holecz úrral
MAjd a plüsskutyába elküldöm neki az aranyláncot

Trust no one!!
Trust no one!!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Anyukámat megbíztam, hogy intézkedjen okmányiroda ügyben, ugyanis a biztosításom megszünt az autó nem lesz forgalomban idén úgy néz ki, én nem vagyok otthon.....blabla.A lényeg , hogy az ügyintéző hölgy megkérdezte, hogy miért nem viszi ki a kedves fia ( én ) azt a kocsit a roncstelepre, minek hosszabítgatom az ideiglenes kivonatást.

1980 Capri MK3
- szszaby
- rengetegetirogatide
Ez nagyon köcsög, mi köze hozzá?Tibi wrote:Anyukámat megbíztam, hogy intézkedjen okmányiroda ügyben, ugyanis a biztosításom megszünt az autó nem lesz forgalomban idén úgy néz ki, én nem vagyok otthon.....blabla.A lényeg , hogy az ügyintéző hölgy megkérdezte, hogy miért nem viszi ki a kedves fia ( én ) azt a kocsit a roncstelepre, minek hosszabítgatom az ideiglenes kivonatást.![]()
![]()
![]()

Ford Capri MkI Essex
Na jah,az ilyenektől én is ki tudok borulni!Tibi wrote:Anyukámat megbíztam, hogy intézkedjen okmányiroda ügyben, ugyanis a biztosításom megszünt az autó nem lesz forgalomban idén úgy néz ki, én nem vagyok otthon.....blabla.A lényeg , hogy az ügyintéző hölgy megkérdezte, hogy miért nem viszi ki a kedves fia ( én ) azt a kocsit a roncstelepre, minek hosszabítgatom az ideiglenes kivonatást.![]()
![]()
![]()
Azért,mert az a bizonyos illető nem lát bela a dolgokba,miért szól bele mások ügyébe? :o
Soha nem szerettem,ha valaki megpróbálta rámerőszakolni az ő világnézetét,és gondolkodását....
Ha nekem pl. egy roncs tetszik,és megcsinálom,akkor az úgy is lesz...

- DavidMolnar
- akárhozzáisnyulhatvalamihez