HELLO

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Tibi
rengetegetirogatide
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by Tibi »

Lehet miskolci ? Akkor kiadom a körözést :D
1980 Capri MK3
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Hattyu wrote:
Tibi wrote:Lehet miskolci ? Akkor kiadom a körözést :D
:lol: Fényképes körözés!
Látták már Kunhegyesen is.
Ford Capri MkI Essex
Capri2.0
márokosanistudnézni

Post by Capri2.0 »

Hattyu wrote:Én pár napja láttam a Városháztéren,akkor láttam a tulajt egy nővel,a tulaj oylan 30 körüli férfi volt átlagos testalkattal azt hiszem világosbarna haja volt,többet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki :lol:
Ennyit tudok mondani,de elég jó hangja volt a caprinak,mert pont akkor indultak el és mentek tovább,de sajnos nem egyedül voltam ezért nem tudtam közelebbről megnézni és megkérdezni. :?
Pár észrevétel: 8)
-Nőt nem láttam,
-30 körüli o.k.,
-átlagtól kicsit kigyúrtabb,
-fejkendőbe láttam, ezért hajról nemtudok nyilatkozni,
Lehet nem egy emberröl beszélünk (kölcsönnadta, stb...).
Amúgy TTL, Toyota,meg ott az egykupacba lévők környékén ment 8) :lol:
Ford Capri 2.0 1982
3 CAPRI van Miskolcon:)
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

Szeva Hattyu barátom!Mikor tudjuk rendezni az anyagi dolgainkat a karbi és a gyújt.elosztó ügyében.Tudod hogy nem sürgettem eddig a dolgot,csak most én is meg vagyok kicsit szorulva.A Mondeómat vissza kell adnom a banknak és fel kell támasztanom a Caprimat hogy tudjak járni dolgozni.Remélem megérted a problémámat, nem cseszegetésképpen mondom. Válaszodat várva, Üdvözlettel: Holecz Úr :smt006 :)
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54

"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

holecz wrote:Szeva Hattyu barátom!Mikor tudjuk rendezni az anyagi dolgainkat a karbi és a gyújt.elosztó ügyében.Tudod hogy nem sürgettem eddig a dolgot,csak most én is meg vagyok kicsit szorulva.A Mondeómat vissza kell adnom a banknak és fel kell támasztanom a Caprimat hogy tudjak járni dolgozni.Remélem megérted a problémámat, nem cseszegetésképpen mondom. Válaszodat várva, Üdvözlettel: Holecz Úr :smt006 :)
Szia Holecz barátom!
Ne haragudj de most nagyon összejöttek a dolgok,de most hogy megjön a fizu akkor már utalom is,legkésőbb kedden!
Remélem te se haragszol rám csak midnenféle kiadás jött most hírtelen ami nem volt betervezve de amint megjön a fizum akkor már utalom is,mert sajnos nem nagyon van aki el tudná vinni neked :(
Esetleg Tibivel tudnám megbeszélni,mert ő pestre jár fel,és esetleg ott tudtok találkozni mert vonattal megy majd ha minden igaz de majd beszélek vele! :wink:
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

Dehogy haragszom, beszélj akkor a tibivel ha úgy jó.Ha nem akkor szólj és megadom a számlaszámomat. Na csá!! :D
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54

"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

holecz wrote:Dehogy haragszom, beszélj akkor a tibivel ha úgy jó.Ha nem akkor szólj és megadom a számlaszámomat. Na csá!! :D
Jól van akkor reméltem is hogy nincs harag :roll:
Beszélek vele aztrán szólok hogy mi ujság!
Szevasz :wink:
Trust no one!!
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Tibivel úgy számoljatok, hogy Tibihez házhoz kell jönni, egyébként megoldható. Elvileg talán egy hét múlva otthon leszek két hetet és utána jövök vissza. Ajánlanám a banki átutalást, csekket, plüsskutyába rejtett aranykarkötőt. Segítek ha tudok de szerintem jelen esetben nem jártok jól velem. Bocsika :(
1980 Capri MK3
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

Tibi wrote:Tibivel úgy számoljatok, hogy Tibihez házhoz kell jönni, egyébként megoldható. Elvileg talán egy hét múlva otthon leszek két hetet és utána jövök vissza. Ajánlanám a banki átutalást, csekket, plüsskutyába rejtett aranykarkötőt. Segítek ha tudok de szerintem jelen esetben nem jártok jól velem. Bocsika :(
Rendben Tibi azért köszi!
Akkor megbeszélem valahogy majd Holecz úrral :wink:
MAjd a plüsskutyába elküldöm neki az aranyláncot :lol:
Trust no one!!
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Anyukámat megbíztam, hogy intézkedjen okmányiroda ügyben, ugyanis a biztosításom megszünt az autó nem lesz forgalomban idén úgy néz ki, én nem vagyok otthon.....blabla.A lényeg , hogy az ügyintéző hölgy megkérdezte, hogy miért nem viszi ki a kedves fia ( én ) azt a kocsit a roncstelepre, minek hosszabítgatom az ideiglenes kivonatást. :shock: :shock: :smt096 :smt097
1980 Capri MK3
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Tibi wrote:Anyukámat megbíztam, hogy intézkedjen okmányiroda ügyben, ugyanis a biztosításom megszünt az autó nem lesz forgalomban idén úgy néz ki, én nem vagyok otthon.....blabla.A lényeg , hogy az ügyintéző hölgy megkérdezte, hogy miért nem viszi ki a kedves fia ( én ) azt a kocsit a roncstelepre, minek hosszabítgatom az ideiglenes kivonatást. :shock: :shock: :smt096 :smt097
Ez nagyon köcsög, mi köze hozzá? :evil:
Ford Capri MkI Essex
clooney55

Post by clooney55 »

Tibi wrote:Anyukámat megbíztam, hogy intézkedjen okmányiroda ügyben, ugyanis a biztosításom megszünt az autó nem lesz forgalomban idén úgy néz ki, én nem vagyok otthon.....blabla.A lényeg , hogy az ügyintéző hölgy megkérdezte, hogy miért nem viszi ki a kedves fia ( én ) azt a kocsit a roncstelepre, minek hosszabítgatom az ideiglenes kivonatást. :shock: :shock: :smt096 :smt097
Na jah,az ilyenektől én is ki tudok borulni!
Azért,mert az a bizonyos illető nem lát bela a dolgokba,miért szól bele mások ügyébe? :o
Soha nem szerettem,ha valaki megpróbálta rámerőszakolni az ő világnézetét,és gondolkodását....
Ha nekem pl. egy roncs tetszik,és megcsinálom,akkor az úgy is lesz... :oops:
DavidMolnar
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by DavidMolnar »

Bár tény, hogy az én autóim valahogy sohasem patent patika állapotban vannak, de arra jutottam, hogy az öregre ráírom: Bontóból van, mindegy meddig tart!
Hátha elveszi a közlekedés gladiátorok kedvét az exta packázástól! 8)
Capri2.0
márokosanistudnézni

Post by Capri2.0 »

Tibi wrote:Szóval ő az, ismeri valaki ? HL# - ###

Image
Most jött az info hogy Ónodon elszállt egy neonzöld capri, gondolom ez az :(
Ford Capri 2.0 1982
3 CAPRI van Miskolcon:)
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Capri2.0 wrote: Most jött az info hogy Ónodon elszállt egy neonzöld capri, gondolom ez az :(
Hol hallotad ? Az "informatív" Boon-on nem találtam semmit...
1980 Capri MK3
Post Reply