Nem titok 2000-15000 es a csillagos eg mondjuk a 10000 az mar igen
jol nez ki.Sajnos ami kicsit szakadt azert is 5-6000 dolcsit kernek nem ertem miert Multkor voltunk megnezni egy Mk1 -est a srac 6000 ert arulja ugy hogy a teljes belsejet ki kell cserelni mert hulladek.Kivulrol meg elment mondtuk neki 3000 ert megvesszuk meg var de szerintem nem veszi meg senki.Ugyhogy mi is varunk.
Nem tudom ki nézi most a tv2-n a "Ha nem vigyázol dühbe jövünk" című filmet, de a lényeg az, hogy a főszereplők Caprival versenyeznek, hogy kifizessék az adótartozásukat.
Pont dolgoztam,és éppen felmentünk kaja szünetre és mondtam is a többieknek hogy az egy capri
A capri jó volt csak a film volt nagyon idióta főleg a rózsaszín kormányvédővel meg egyebekkel
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
És nyertek is?-csak mert szerencsekockákkal jól felszerelték a tükröt,bár a kasztnin már ez sem segít.Amúgy nem hiszem hogy sokat segített volna a szélesebb felni+gumi,ha a motor gyík,csak szarabbul megy.
stpetya wrote:És nyertek is?-csak mert szerencsekockákkal jól felszerelték a tükröt,bár a kasztnin már ez sem segít.Amúgy nem hiszem hogy sokat segített volna a szélesebb felni+gumi,ha a motor gyík,csak szarabbul megy.
Hattyu wrote:Pont dolgoztam,és éppen felmentünk kaja szünetre és mondtam is a többieknek hogy az egy capri
A capri jó volt csak a film volt nagyon idióta főleg a rózsaszín kormányvédővel meg egyebekkel
Főleg, hogy az egész (mint a címéből is kiderült) budspencer/terencehill kópia volt.