Épülő CAPRI-k
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Tibi
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
NA ! Az igen jó !proteus wrote:Az jó dolog! :D Jövőhéten már én is tologatom. Át a fényezőhöz. 8)Tibi wrote:Ma tologattuk egy kicsit. A saját kerekén :D:D
Én is szerettem volna betolni a fényezőhöz a jövő héten, de sajna egy héttel hamarabb kell visszamennem Pestre, úgyhogy kb egy hónapot áll majd a projekt :(
1980 Capri MK3
- Hattyu
- rengetegetirogatide
És végülis oda viszed ahol voltunk?Tibi wrote:NA ! Az igen jó !proteus wrote:Az jó dolog! :D Jövőhéten már én is tologatom. Át a fényezőhöz. 8)Tibi wrote:Ma tologattuk egy kicsit. A saját kerekén :D:D
Én is szerettem volna betolni a fényezőhöz a jövő héten, de sajna egy héttel hamarabb kell visszamennem Pestre, úgyhogy kb egy hónapot áll majd a projekt :(
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Este 7-8ig minimum ott van,késő estig dolgozik,de valamikor oylan 5-6 körül már nincs ott.Tibi wrote:Oda kéne csak még nem tudja a srác :) Mindig este jut eszembe és nem akarom zaklatni, hátha holnap eszembe jut :DHattyu wrote: És végülis oda viszed ahol voltunk?
De ha sok a munka akkor késő estig dolgozik!
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
Trust no one!!
Trust no one!!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Tegnap a teherrel jöttem Pestre a régi 3-ason mikor láttam, hogy valami eléggé füstöl, gondoltam a hülyegyerekek felgyujtották a rétet vagy akármi.. Mikor közelebb értem akkor láttam, hogy egy Fiesta állt nem kicsi lángokban. Mellet a két, arc kis szator, kosárka kipakolva az út szélére és tehetetlenül nézték ahogy szarrá ég a kocsijuk. Megálltam, odamegyek az archoz mutatom neki a palackot, hogy fújjuk le, nem volt sürgős már akkor neki , majd jönnek a tűzoltók mondta :? vagy két hete meg az egyik gazdaságos bolt ügyfélszolgálatán álltam számláért mikor kilök egy nő a sorból, hogy kigyulladt a kocsija adjanak neki vizet. Erre a segítőkészség előjött az ügyfélszolgálatos hölgyből és közölte, hogy neki nincs de a jégkrémes ha nem zárt be talán ő tud adni vizet , megjegyzem, hogy a háta mögött volt a porral oltó... ennek a csajnak mákja volt csak egy-két kábel füstölt el azt kivágtam neki fogóval, de lehetett volna sokkal rosszabb... Igen, direkt az épülők topikba írtam szerintem érdemes beszerezni egy kisebb palackot amivel az elején egy esetleges bajnál még megfékezhetők a lángok 

1980 Capri MK3
- proteus
- rengetegetirogatide
Itt vettem fehérváron a város legolcsóbb helyén. Mobihel metálfesték az 1l festék + 0,5l hígító 11300 volt, ami nem egy rossz ár. Mondjuk összesen 55-öt hagytam ott mire meglett minden amit a fényező kért, dehát ki lehet bírni.TomiCaPri wrote:Óóóó, kabbekuki, ez qva jó :D Én is valami ilyesmin gondolkodtam, de a végén úgy tűnik, hogy citromsárga, fekete lesz, de lassan nekem is kéne nézelődnöm, hogy pontosan milyen is van. Hol találtad ezt? Oszt hogyé adják?
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970