Ha egy szélesített dupla kockalámpás capriról van szó az may turbo volt.Süni wrote:Rosszul emlékszem, hogy kb 10éve a Budai Capri Clubban volt egy gyári Turbos fekte, magyar rendszámmal ?
Sztorik az utcáról, avagy ők elcseszték...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Nekem nagyon egyben tűnt, bár 10 év távlatából.....Nitrobuster wrote:Ha egy szélesített dupla kockalámpás capriról van szó az may turbo volt.Süni wrote:Rosszul emlékszem, hogy kb 10éve a Budai Capri Clubban volt egy gyári Turbos fekte, magyar rendszámmal ?

- Bogyo28
- Überführer
ő sok mindent állított, föleg ha el akrta azt épp adni... én "csak" egy motorral jártam igy náluk...Süni wrote:Nekem nagyon egyben tűnt, bár 10 év távlatából.....Nitrobuster wrote:Ha egy szélesített dupla kockalámpás capriról van szó az may turbo volt.Süni wrote:Rosszul emlékszem, hogy kb 10éve a Budai Capri Clubban volt egy gyári Turbos fekte, magyar rendszámmal ?Sima dupla kör lámpás (gyári) volt, a Turbo feliratok tűntek fel rajta, C.Gabi azt állította gyárilag az.

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
A fekete, kockalámpás fehér bőrülésekkel volt, és nem épp gyári szélesítéssel, brutális felnikkel. Csak sajnos kiégett a motortér, még a lámpák is kifolytak belőle elöl. A kaszni Caprimania-nál végezte a kertben, nem tudom mi lett a végső sorsa (maga a kaszni elég rohadt példány volt).
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
Ha jól tudom Mániától a Bencéhez került, majd mielőtt elvitték volna a lakatoshoz, valaki elvitte a méhbe.gizmo wrote:A fekete, kockalámpás fehér bőrülésekkel volt, és nem épp gyári szélesítéssel, brutális felnikkel. Csak sajnos kiégett a motortér, még a lámpák is kifolytak belőle elöl. A kaszni Caprimania-nál végezte a kertben, nem tudom mi lett a végső sorsa (maga a kaszni elég rohadt példány volt).

1978 MkIII LimaTI AiResearch T3 boosting 0,7bar
- proteus
- rengetegetirogatide
Egyszer-kétszer azért jó az, pl anno a Fekete Robi autóján. 8)Tibi wrote:albicapri wrote:megkovezlek innek ukraniabol,mer NEM VETTED MEG!!!na es ki vagy te ezek utan???![]()
a szélesítés viszont nekem nem jön be igazán, meg a kockalámpa sem. Szerintem kár elkockásítani a lámpákat...
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970