lehet törölni kéne a böngésződ gyosítótárát, ha nem akkor nem tudom sajnostomtom wrote:biztos nem az oldal hibája (gondolom, mivel hüle vagyok az egészhez), de az mitől lehet, hogy nem jönnek a képek le a topicokban. lehet, hogy köze van ahhoz, hogy ujraraktam a nod32-t
Hibák az oldallal.
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
nálam még reggel van, lehet ezért nem értem mit szeretnél kérdezni...Tibi wrote:Az illetékes urakat kérdezem, van arra lehetőség, hogy megnézzük van-e linkelve valahová valamelyik topikunk? Csak úgy kíváncsiságból...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
:) pl melyik külföldi Capris oldalra linkelték be, hogy némá a csávókat ezek is Caprisok? Az érdekelne, hogy esetleg a kinti arcok nézik e a fórumot meg ilyesmik...bogyo28 wrote:nálam még reggel van, lehet ezért nem értem mit szeretnél kérdezni...Tibi wrote:Az illetékes urakat kérdezem, van arra lehetőség, hogy megnézzük van-e linkelve valahová valamelyik topikunk? Csak úgy kíváncsiságból...

1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
Mé, valami gond van a reklámembereinkelTibi wrote::) pl melyik külföldi Capris oldalra linkelték be, hogy némá a csávókat ezek is Caprisok? Az érdekelne, hogy esetleg a kinti arcok nézik e a fórumot meg ilyesmik...bogyo28 wrote:nálam még reggel van, lehet ezért nem értem mit szeretnél kérdezni...Tibi wrote:Az illetékes urakat kérdezem, van arra lehetőség, hogy megnézzük van-e linkelve valahová valamelyik topikunk? Csak úgy kíváncsiságból...

Szerintem ez a dolog mérhetetlen, hogy hol van link ami ide mutat. Arra meg ideje nincs senkinek, hogy egész nap nézze hogy milyen IP-jü vendégek nézik az oldalt. log-olni lehetne, de ki a frász fogja abbol visszakeresni hogy melyik IP külföldi, nem robot. De ha ezt még megcsinálnánk, akkor sem tudod hogy az adott IP mögött ülő ember egy külföldi capris e vagy sem. és lehet hogy jót mulat az egészen, hogy milyen hülyék vannak itt. Az biztos, hogy a Retep-ék forumán be voltunk linkelve, hiszen ők jól érezték magukat mind a majálisokon mind alsóörsön...
mi is volt a kérdés lényege?
...A Xikla...
...A Xikla...
- SONI
- T.O.C.B.
A Svájci honlapon ott van a klub linkje.
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogyo28
- Überführer
Maga a klub linkje sok helyen fenn van, igazándiból szerintem az lett volna a kérdés lényege hogy külföldről nézik e az oldalt/forumot, és ezen gyöngyszemek vajon távol tartják e tölünk a külföldi capri kollégákat... bár SZVSZ külföldről csak a kint létező honfitársak bujják a forumot, hiszen egy német vagy angol kb annyit fesz ki belőle mint én a lengyel forumból, a külföldi részbe meg nem írt még senki... bár most hogy a .com os mailcímekről nem lehet regelni, kissé nehéz is....SONI wrote:A Svájci honlapon ott van a klub linkje.
...A Xikla...
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
Na igen ilyesmi lett volna, bár tényleg kevés szigetlakó fog .hu-s címmel regisztrálni...bogyo28 wrote:Maga a klub linkje sok helyen fenn van, igazándiból szerintem az lett volna a kérdés lényege hogy külföldről nézik e az oldalt/forumot, és ezen gyöngyszemek vajon távol tartják e tölünk a külföldi capri kollégákat... bár SZVSZ külföldről csak a kint létező honfitársak bujják a forumot, hiszen egy német vagy angol kb annyit fesz ki belőle mint én a lengyel forumból, a külföldi részbe meg nem írt még senki... bár most hogy a .com os mailcímekről nem lehet regelni, kissé nehéz is....SONI wrote:A Svájci honlapon ott van a klub linkje.
1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
szerintem a co.uk nincs tiltva...Tibi wrote:Na igen ilyesmi lett volna, bár tényleg kevés szigetlakó fog .hu-s címmel regisztrálni...bogyo28 wrote:Maga a klub linkje sok helyen fenn van, igazándiból szerintem az lett volna a kérdés lényege hogy külföldről nézik e az oldalt/forumot, és ezen gyöngyszemek vajon távol tartják e tölünk a külföldi capri kollégákat... bár SZVSZ külföldről csak a kint létező honfitársak bujják a forumot, hiszen egy német vagy angol kb annyit fesz ki belőle mint én a lengyel forumból, a külföldi részbe meg nem írt még senki... bár most hogy a .com os mailcímekről nem lehet regelni, kissé nehéz is....SONI wrote:A Svájci honlapon ott van a klub linkje.

...A Xikla...
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
valami robot probál reklámot küldeni... ha kijön az uj forum motor végleges változata, átátlunk arra, hátha az biztonságosabb...szszaby wrote:Mostanában kapok egy bizonyos Anonymous-tól priviket. Ma is jött három, mi a csuda ez?
...A Xikla...
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
igen, de még eléggé antitalentum internet téren, ráadásul elég gáz a szolgáltató náluk, pl most egy napig nem ment a net. arra azért még egy kicsit várni kell hogy aktívan forumozzon, de talán sikerül rákattintani a dologra...szszaby wrote:Az új regisztrált tagunk Sunya, az Sunya?
...A Xikla...
...A Xikla...