Tibi wrote:Nemhiába, egyedi autó ahogy meg is volt hirdetve :D
az egyedi kegytárgy:
Most hogy így elnézem oylan mint egy malac fül
A motoron perzselted a malacot valld be
kár hogy nem tudtunk rá megegyezni...pedig felajánlottam érte még a zsiga öveket is meg a wartburg első lámpáimat+polski hátsókat is
nem volt azért rossza ajánlat
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
holecz wrote:Egyszer vettem egy Caprit amiben egér lakott a jobb hátsó ülés alatt. A kis köcsög aszittte hogy ingyen albérlet.
Te meg behajtottad a tartozást, mi?
Ja, behajtottam volna, de csak kihajtani tudtam, azt is a garázsból.De nem volt hosszú életű a menekülés és az egér sem , mivel jött TOM a cat, és elkapta Jerry-t a mouse-t.
holecz wrote:Ja, behajtottam volna, de csak kihajtani tudtam, azt is a garázsból.De nem volt hosszú életű a menekülés és az egér sem , mivel jött TOM a cat, és elkapta Jerry-t a mouse-t.
Ohh, látom van itt azért bő vérű költői véna
Sunya csak simán teledobálta egérírtóval a kasztnit 8) Egy két zacsit már találtam benne, az egereket szerintem megtartotta, az már nem volt benne az árban
Most hogy így elnézem oylan mint egy malac fül
A motoron perzselted a malacot valld be
Igen, és a Capriban vágtuk le a malacot !
Kuzsi !
Ezt neked is bekell látnod , hogy egy ilyen műkincset nem adhatok oda senkinek csak egy övért. A minimum ennek egy élő megfelelője lett volna . :)
hát egy marék macskaszőr lehet hogy lett volna ha nagyon akarom a hátsó ülésről...benne lakott a tulaj macskája... Laughing
nem volt neki nehéz bejutni sajnos a kocsiba..amilyen lyukak voltak az alján Smile
egyébként lehet hogy egy mini "medvedisznóember" volt, de sajnos nem volt ott proteus kolléga hogy megállapítsa a faji hovatartozást
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"