Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
nyujoe wrote:...capri...OFF-roadon![]()
Huhuhuuuuuu... nincs neked egy kicsit üldözési mániád?patroler wrote: Ami meg bogyoval kapcsolatos,megertem,nem vagyunk egyformak,csak piciket talan rosszul esett,hogy mar az elso 24-oraban van valaki akinek szalka vagyok a szemebe!
Úgy érzem itt személyeskednek velembogyo28 wrote:te most elég félre nyultál, voltam már erdőben autóval (range rover v8 ), ami nem volt rossz, és nincs is semmi bajom az off-road-os emberekkel, nekik az a hobbijuk. csak kb annyira lehet őket természetszeretőnek hívni mint az olajfuró munkásokat. ők is kint dolgoznak a természetben, de nem azért mert annyira szeretik a természetet. ahol nincs út, ott nem kell autóval menni, hiszen mindenhova el lehet jutni az utakon, ahova meg nem az direkt azért van hogy oda ne járjanak autóval/motorral. pl a természetvédelmi területen quad-ozok sem tul szimpik.a fatolvajok is szeretnek autoval az erdőbe menni, ők is szeretik a természetet? az off-road szerintem sokkal inkább való régi köbányába, elhagyott területre, sivatagba stb, csak pont az erdőbe nem. az őzek is biztos lemondanának bármilyen UAZ-ról, akármilyen patent is az. vagy pl somodbabod egy tök jó rendezvény, hatalmas élmény volt, de az mégsem erdő. bár nekem az igazán bejövős az izlandi off-road, csak mostanában nem nagyon adják sehol a tévében, de ezt egy másik topikban már kibeszéltük.
miért, csak nem olajat fursz? most komolyan? nem tudtam hogy van köztünk egy Harry S. Stampert....CapriTurbo wrote:Úgy érzem itt személyeskednek velembogyo28 wrote:te most elég félre nyultál, voltam már erdőben autóval (range rover v8 ), ami nem volt rossz, és nincs is semmi bajom az off-road-os emberekkel, nekik az a hobbijuk. csak kb annyira lehet őket természetszeretőnek hívni mint az olajfuró munkásokat. ők is kint dolgoznak a természetben, de nem azért mert annyira szeretik a természetet. ahol nincs út, ott nem kell autóval menni, hiszen mindenhova el lehet jutni az utakon, ahova meg nem az direkt azért van hogy oda ne járjanak autóval/motorral. pl a természetvédelmi területen quad-ozok sem tul szimpik.a fatolvajok is szeretnek autoval az erdőbe menni, ők is szeretik a természetet? az off-road szerintem sokkal inkább való régi köbányába, elhagyott területre, sivatagba stb, csak pont az erdőbe nem. az őzek is biztos lemondanának bármilyen UAZ-ról, akármilyen patent is az. vagy pl somodbabod egy tök jó rendezvény, hatalmas élmény volt, de az mégsem erdő. bár nekem az igazán bejövős az izlandi off-road, csak mostanában nem nagyon adják sehol a tévében, de ezt egy másik topikban már kibeszéltük.
Ennyit beszélünk és pont ezt nem tudtadbogyo28 wrote:miért, csak nem olajat fursz? most komolyan? nem tudtam hogy van köztünk egy Harry S. Stampert....CapriTurbo wrote:Úgy érzem itt személyeskednek velembogyo28 wrote:te most elég félre nyultál, voltam már erdőben autóval (range rover v8 ), ami nem volt rossz, és nincs is semmi bajom az off-road-os emberekkel, nekik az a hobbijuk. csak kb annyira lehet őket természetszeretőnek hívni mint az olajfuró munkásokat. ők is kint dolgoznak a természetben, de nem azért mert annyira szeretik a természetet. ahol nincs út, ott nem kell autóval menni, hiszen mindenhova el lehet jutni az utakon, ahova meg nem az direkt azért van hogy oda ne járjanak autóval/motorral. pl a természetvédelmi területen quad-ozok sem tul szimpik.a fatolvajok is szeretnek autoval az erdőbe menni, ők is szeretik a természetet? az off-road szerintem sokkal inkább való régi köbányába, elhagyott területre, sivatagba stb, csak pont az erdőbe nem. az őzek is biztos lemondanának bármilyen UAZ-ról, akármilyen patent is az. vagy pl somodbabod egy tök jó rendezvény, hatalmas élmény volt, de az mégsem erdő. bár nekem az igazán bejövős az izlandi off-road, csak mostanában nem nagyon adják sehol a tévében, de ezt egy másik topikban már kibeszéltük.
sose mondtad hogy mit csinálsz... én meg nem kérdeztem... de legalább nyugodt vagyok, ha jön egy meteorid a föld felé, csak felírjuk a forumra hogy kellene furni egy 800 lábas lukat, és a capri formáju ürjármüvet hajtva Capriturbo már repül is szétrobbantani az égitestet...CapriTurbo wrote: Ennyit beszélünk és pont ezt nem tudtad