Tibi wrote:Ez a km spirál jó lesz nekem ( type 9 váltó ) , http://shop.bardiauto.hu/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuplungbowdenből milyen hosszú kell, melyik fajta ? Sajna nem találom ami bent volt. :(
köszi
Tibikém nézd már meg azt a linket....szerinted egy index.php az mit hoz be 8) ...valaminek a főoldalát... vagy akonkrét hitvatkozást másold be, vagy a bárdis cikkszámot hogy meg tudja mondani valaki... kuplungbonyiból valami V6-oshoz valót keress...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
gyerekek! bárkinek akinek van tapasztalat lakatosokkal plíz saccoljon egyet.
Láthattatok képeket a kocsimról...festéssel mindennel ti mennyit kérnétek érte...tudom hogy ez nem ilyen egyszerű, de tippeljetek (mondott egy árat a lakatos amit míg nem tippeltek nem mondok el és azt hittem odamegyek és darabosra töröm az álkapcsát )csak azért kérem hogy tippeljetek, mert ha kb oda lövitek be amit ő mondott akkor nem ölöm meg
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
kuzsi wrote:gyerekek! bárkinek akinek van tapasztalat lakatosokkal plíz saccoljon egyet.
Láthattatok képeket a kocsimról...festéssel mindennel ti mennyit kérnétek érte...tudom hogy ez nem ilyen egyszerű, de tippeljetek (mondott egy árat a lakatos amit míg nem tippeltek nem mondok el és azt hittem odamegyek és darabosra töröm az álkapcsát )csak azért kérem hogy tippeljetek, mert ha kb oda lövitek be amit ő mondott akkor nem ölöm meg
lakat + festés = 400 - 1000000 attól függ hogy milyen fényt akarsz...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4