Szerintem ez a barát / nem barát dolog nem szükséges. Ha pl genyókapitány nem a barátom de pont egy olyan váltót hirdet olcsóért ami nekem kell akkor nem fogom látni a hsz-t?
Tibi wrote:Szerintem ez a barát / nem barát dolog nem szükséges. Ha pl genyókapitány nem a barátom de pont egy olyan váltót hirdet olcsóért ami nekem kell akkor nem fogom látni a hsz-t?
Tibi wrote:Szerintem ez a barát / nem barát dolog nem szükséges. Ha pl genyókapitány nem a barátom de pont egy olyan váltót hirdet olcsóért ami nekem kell akkor nem fogom látni a hsz-t?
azért álltalában csak az mondja hogy haragszik valakire aki attól akire haragszik még egy zsír uj caprit se venne 1 forntért, mert ha nem igy van nem is haragszik rá igazán, akkor meg nem kell a haragosok közé tenni. meg aztán semmi sem kötelező... ez egy szolgáltatása az uj forummotornak, aki akarja használja, max lemarad esetleg az évszázad boltjáról
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Tibi wrote:Értem én csak gondoltam , hogy fölöslegesen ne dolgozz ha esetleg nem volna rá igény...
na attól nem kell félni hogy én bármit is leprogramozok... a forummotor kész valami, amit csak le kell tölteni, feltelepíteni és beállítgatni. minden ami benne van más emberkék programozták le, nekem nem sok közöm van hozzá. és csak a forummotor, a nézetek, modosítások összelapátolását végzem stb...
...A Xikla...
Pudva wrote:nem lehetne ezt a régi fehérbetűs www,fordcapri.hu -t visszatenni
ez a lila elég csúf és nem is látszik mindíg szerintem...
capri2.JPG
az uj forummotor december közepén jelent meg, nincs még hozzá készen jól müködő vízjel mod. ami van az a képet nem jól teszi még be, addig amíg nem lesz jobb marad az elborult szinü text feliratozó.
...A Xikla...
Az milyen ötlet lenne, hogy az új arcok regisztrációkor ki kellene hogy töltsék magukról az adatokat, legalább félig, hogy tudjuk ki ő, és csak utána lehet tag? Ugyanis most is rákérdez a rendszer, hogy engedjük-e regisztrálni... és többnyire tök üres minden mező... szerintetek?