raktam fol egy kis videot a Caprirol - az indavideo.hu-ra (keressetek ra a Ford Capri-ra). Lehet szavazni ra! Nem egy nagy valami, gyakorlatilag fotokat raktam zenehez. De egy suzukis mar nekiallt fikazni...
afbalint
Csak fél órát röhögtem mire végigolvastam az osztást! Kapta az ívet rendesen ez se fog több commentet írmi.
Fel kéne venni egy csaj nevében, aki jelentkezik a hírdetésére
Szépen témázgatni, aztán rákérdezni hogy milyen autója van. Amikor benyögi, hogy egy szuzy-ja van, akkor meg áhh, az nem autó, a Capri, az az autó :D
Vagy túlkomplikálom?
Ja...
szervezhetnénk oda egy kirándulást nyárra... Elöl a cosé-k és végigdübörögni az egész városon, hogy híre menjen... Megállni sok helyen és kérdezgetni, hogy egy swift gti-as gyereket keresünk
Aztán meglátogatni...
A képen még a rendszám is látszik Nem lenne nehéz megtalálni
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
TomiCaPri wrote:Fel kéne venni egy csaj nevében, aki jelentkezik a hírdetésére
Szépen témázgatni, aztán rákérdezni hogy milyen autója van. Amikor benyögi, hogy egy szuzy-ja van, akkor meg áhh, az nem autó, a Capri, az az autó :D
Vagy túlkomplikálom?
Blant wrote:Ja...
szervezhetnénk oda egy kirándulást nyárra... Elöl a cosé-k és végigdübörögni az egész városon, hogy híre menjen... Megállni sok helyen és kérdezgetni, hogy egy swift gti-as gyereket keresünk
Aztán meglátogatni...
A képen még a rendszám is látszik Nem lenne nehéz megtalálni