nyujoe wrote:capri v6-nak volt egyszer zöld caprija, nekem az nagyon bejött!!!
...sztem nagyon jól állt neki :)
Köszönöm hogy emlékeztek ránk....
http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50554668#2" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
nyujoe wrote:capri v6-nak volt egyszer zöld caprija, nekem az nagyon bejött!!!
Előbb lépj ki, utána linkelj, mert így mi nem látjuk !capriv6 wrote:nyujoe wrote:capri v6-nak volt egyszer zöld caprija, nekem az nagyon bejött!!!
Köszönöm hogy emlékeztek ránk....
http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50554668#2" onclick="window.open(this.href);return false;
Esetleg a cikk végét is be tudnád szkennelni?Süni wrote:Vazz ! Ezért gépeltem ennyit ??????? :?Bogyo28 wrote: ez tök jó, be tudnád scannelni?
http://img6.tar.hu/suni25/img/33605875.jpg#3" onclick="window.open(this.href);return false;
OFF Bogyó vazz nem mondod, hogy fiatalabb vagy nálam !!!!!![]()
![]()
ON
mé, eddig azt hittem nem látszom ennyinek semSüni wrote:OFF Bogyó vazz nem mondod, hogy fiatalabb vagy nálam !!!!!![]()
![]()
ON
Ne haragudj, de elolvastam a Haynes-es topicot, és bekakáloltam ! Töröltem az egész "Sajtó" alkönyvtárat az oldalamról, míg nem jelent fel vki. 195,- az újságárusoknál, sztem vedd meg.levelboss wrote:
Esetleg a cikk végét is be tudnád szkennelni?Megköszönném! Vagy nagyon uncsi a vége?
ok 8)Süni wrote:Ne haragudj, de elolvastam a Haynes-es topicot, és bekakáloltam ! Töröltem az egész "Sajtó" alkönyvtárat az oldalamról, míg nem jelent fel vki. 195,- az újságárusoknál, sztem vedd meg.levelboss wrote:
Esetleg a cikk végét is be tudnád szkennelni?Megköszönném! Vagy nagyon uncsi a vége?
Átküldjem mélben ?Bogyo28 wrote:ok 8)Süni wrote:Ne haragudj, de elolvastam a Haynes-es topicot, és bekakáloltam ! Töröltem az egész "Sajtó" alkönyvtárat az oldalamról, míg nem jelent fel vki. 195,- az újságárusoknál, sztem vedd meg.levelboss wrote:
nem kell, majd beszerzem az ujságosnál.. csak valahogy az első hozzászolásban írtad, hogy most jelent meg, én ezt valamiért nem fogtam, és azt hittem ez egy régi lap...Süni wrote: Átküldjem mélben ?
Van más értelmes cikk is az újságban, vagy csak szutyok mindennapi uncsi autókról van benne uncsi összehasonlítóteszt?Süni wrote:Átküldjem mélben ?Bogyo28 wrote:ok 8)Süni wrote:
Ne haragudj, de elolvastam a Haynes-es topicot, és bekakáloltam ! Töröltem az egész "Sajtó" alkönyvtárat az oldalamról, míg nem jelent fel vki. 195,- az újságárusoknál, sztem vedd meg.
Elmész egy ujságoshoz és átnyálazod aztán meg eltudod dönteni hogy megveszed elevelboss wrote:Van más értelmes cikk is az újságban, vagy csak szutyok mindennapi uncsi autókról van benne uncsi összehasonlítóteszt?Süni wrote:Átküldjem mélben ?Bogyo28 wrote: ok 8)
A bmw 135i+Nissan 350z összehasonlító az jó benne, főleg, hogy minden paraméterében jobb a bömös ! (előbb elolvastam az adatokat, utána a cikket, hogy pártatlan legyek).levelboss wrote:
Van más értelmes cikk is az újságban, vagy csak szutyok mindennapi uncsi autókról van benne uncsi összehasonlítóteszt?
Köszike! :DSüni wrote:A bmw 135i+Nissan 350z összehasonlító az jó benne, főleg, hogy minden paraméterében jobb a bömös ! (előbb elolvastam az adatokat, utána a cikket, hogy pártatlan legyek).levelboss wrote:
Van más értelmes cikk is az újságban, vagy csak szutyok mindennapi uncsi autókról van benne uncsi összehasonlítóteszt?