Szélesített felni
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- szszaby
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Szélesített felni
Azt szeretném tudni, hogy ki tud szélesített felnit csinálni vagy hol lehet ilyet szerezni? Egy ügyes esztergályos meg tudja csinálni?
13 méret érdekelne és csak olyan ami kifele van szélesítve.
13 méret érdekelne és csak olyan ami kifele van szélesítve.
Ford Capri MkI Essex
- SONI
- T.O.C.B.
Nálunk vannak szélesitett felnik de, hogy mennyiért csinálták?
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
- szszaby
- rengetegetirogatide
Mint "vasipari" művelet nem lenne itt nálunk sok csakhát ódszkodnak mivel felniről van szó. Leszúrni meglenne egy ezresért a négy darab, a betét hengerelése ami be lenne heggesztve ingyen, csakhát aki megheggeszti úgy hogy az jó is legyen ezzel van a probléma.Dartonit wrote:Tudok neked egy ember, aki csinált már ilyet. Megkérdezem vállalja-e. Árban mennyit áldoznál rá?
Tehát a művelet itt nekem kijönne kb 3-4000 ft-ból.
Ford Capri MkI Essex
- szszaby
- rengetegetirogatide
Itt sem a heggesztéssel volna a baj hanem azzal hogy az a felni úgy fusson ahogy kell. Ne legyen tojás alakú és ne rázza szét az autót ha felkerül a helyére.Dartonit wrote:Akit tudok, az minősített heggesztő, a munkájával nincs baj, láttam az eredményét is. Ennyiből viszont ennél a fazonnál tuti nem futja ki.
Holnap már biztosat tudok mondani.
Ford Capri MkI Essex
- Blant
- nagyonsokatirogat
nekem volt ilyen felnim és szarul volt megcsinálva. nem lehetett gumit tenni rá, csak rárobbantani lehetett, mert ahol a szélesítőgyűrű föl lett hegesztve a felnire, nagyobb volt az átmárő és a gumi nem pattant fel a felni pereméhez... szopó volt...
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- Bogyo28
- Überführer
Van itt pesten egy fazon aki ezzel foglalkozik erősen. A Fekete Leci összes mondeó felnijét ő csinálta, van 2 uthenger is. Én hoztam el őket, a XII. kerületben van a műhely, ha kell tudok pontos címet telszámmal is. 4000 / db -ért csinálták, amikor mindent vittünk hozzá (felni + hengerelt acéllemez). A hegesztés szép lett, fényezés után gyünyürű éett a felni, és nem kell rá kilókat aggatni a centirozásnál. csak a rendőr nem nagyon szereti, kivéve talán Mad Max-etszszaby wrote:Mint "vasipari" művelet nem lenne itt nálunk sok csakhát ódszkodnak mivel felniről van szó. Leszúrni meglenne egy ezresért a négy darab, a betét hengerelése ami be lenne heggesztve ingyen, csakhát aki megheggeszti úgy hogy az jó is legyen ezzel van a probléma.Dartonit wrote:Tudok neked egy ember, aki csinált már ilyet. Megkérdezem vállalja-e. Árban mennyit áldoznál rá?
Tehát a művelet itt nekem kijönne kb 3-4000 ft-ból.

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Re: Szélesített felni
Fiuk meg mindeg erdekelne 4-db szelesitett felni,ha esetleg tudna valaki???

...Capri visszatero alom!!!
- proteus
- rengetegetirogatide
Re: Szélesített felni
Az RS felni felnikupakjai jók lemezfelnire?
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970