HELP!!!!!
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- VipeR-T
- nemleszgondhasegítis
- ClassicFord klubtag?: Igen
Help
Sziasztok! Ismét volna egy kis problémám :). Suliban 1.8-as Zetec motort kell lemodelleznem 3D-ben. Namost ugyan apám kocsijában ilyen van, de nem biztos hogy örülne ha kikapnám belőle a hajtórudat meg a dugót hogy jól megnézzem. Szóval ha esetleg valakinek lenne ezen alkatrészekről képe, ami alapján le tudnám modellezni, az nagyon jó lenne. (Google nem segített) Kicsi esélye van magam is belátom, de egy próbát megér. Köszöntem!
1979 Polski Fiat 126p
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
1980 Ford Capri 2.0 V6
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
- kaRdoSmuki
- szerszámadogató
Re: HELP!!!!!
Holnap hívjál fel - mert különben elfelejtem... - és megnézem, mi van bent a cégnél erről.
06 30 329 7777
06 30 329 7777
Moockie's Big Smith Customs
Don't worry, be Moockie! :)
Rust is lighter, than carbon fibre!
Don't worry, be Moockie! :)
Rust is lighter, than carbon fibre!
- proteus
- rengetegetirogatide
Re: Help
Én meg most olyan feladatot kaptam, hogy egy adott hajtórúdnál találjam ki, hogy milyen anyagból, milyen technológiával gyártsák, hőkezelés meg miegyéb. Valamikor összefuthatnánk, lenne miről dumálni! :)VipeR-T wrote:Sziasztok! Ismét volna egy kis problémám :). Suliban 1.8-as Zetec motort kell lemodelleznem 3D-ben. Namost ugyan apám kocsijában ilyen van, de nem biztos hogy örülne ha kikapnám belőle a hajtórudat meg a dugót hogy jól megnézzem. Szóval ha esetleg valakinek lenne ezen alkatrészekről képe, ami alapján le tudnám modellezni, az nagyon jó lenne. (Google nem segített) Kicsi esélye van magam is belátom, de egy próbát megér. Köszöntem!
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Tibi
- rengetegetirogatide
Nekem van könyvem amiben szó van erről, lehet pont az is benne van ami kell neked. Olyan 99 %. Hétfőre tudom elhozatni.proteus wrote:Én meg most olyan feladatot kaptam, hogy egy adott hajtórúdnál találjam ki, hogy milyen anyagból, milyen technológiával gyártsák, hőkezelés meg miegyéb. Valamikor összefuthatnánk, lenne miről dumálni! :)VipeR-T wrote:Sziasztok! Ismét volna egy kis problémám :). Suliban 1.8-as Zetec motort kell lemodelleznem 3D-ben. Namost ugyan apám kocsijában ilyen van, de nem biztos hogy örülne ha kikapnám belőle a hajtórudat meg a dugót hogy jól megnézzem. Szóval ha esetleg valakinek lenne ezen alkatrészekről képe, ami alapján le tudnám modellezni, az nagyon jó lenne. (Google nem segített) Kicsi esélye van magam is belátom, de egy próbát megér. Köszöntem!
Valami Liviu ( is ) írta és talán ez a címe : Gépjárművek tervezése és vizsgálata

Különben meg egy hirdetésben olvastam, hogy kovácsoltvas alumínium a fasza anyag

1980 Capri MK3
- proteus
- rengetegetirogatide
És TTS (Tuning Turbo Suzuki) 2000-nél gyártják Ferykee vezetésével mi?
A könyvért meg hála!

A könyvért meg hála!
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
http://youtube.com/watch?v=So5jwdCqgRIVipeR-T wrote:Sziasztok! Ismét volna egy kis problémám :). Suliban 1.8-as Zetec motort kell lemodelleznem 3D-ben. Namost ugyan apám kocsijában ilyen van, de nem biztos hogy örülne ha kikapnám belőle a hajtórudat meg a dugót hogy jól megnézzem. Szóval ha esetleg valakinek lenne ezen alkatrészekről képe, ami alapján le tudnám modellezni, az nagyon jó lenne. (Google nem segített) Kicsi esélye van magam is belátom, de egy próbát megér. Köszöntem!
Hátha segít...
'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
- VipeR-T
- nemleszgondhasegítis
Na, egy év után visszatévedtem ide, most olvasom amit Tibi írt. Az a bizonyos Finichiu Livu az egyik legkedvesebb tanárom egyetemen (a két másik szerzővel egyetemben, bár őket nem szeretem annyira :) ), és ha minden igaz az a könyv a Gépjármű motorok tervezése és vizsgálata c., ami a biblia itt a közlekkaron, minden túlzás nélkül. Becsüld meg, jó kis könyv :) Csak gondoltam leírom, magam sem tudom miért :)
1979 Polski Fiat 126p
1980 Ford Capri 2.0 V6
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
1980 Ford Capri 2.0 V6
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Bakker ! Miért nincs általános pofázós topic ???
Mindegy, megpróbálom itt.
Meg szeretnék venni az egy lapos hátsó rugóimat. Mennyit kérhetek érte ?
Én 10000-ért vettem Mad Maxtől.Süni wrote:Bakker ! Miért nincs általános pofázós topic ???
'81 MK3 4.6 V8
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
A párat ?Dartonit wrote:Én 10000-ért vettem Mad Maxtől.Süni wrote:Bakker ! Miért nincs általános pofázós topic ???
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Nem annyira jó hír... :?Dartonit wrote:Aha.Süni wrote:A párat ?
- SONI
- T.O.C.B.
Még jó hogy nincs :DSüni wrote:Bakker ! Miért nincs általános pofázós topic ???

SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
HOLSONI wrote:Még jó hogy nincs :DSüni wrote:Bakker ! Miért nincs általános pofázós topic ???igy is elég nagy a káosz :D

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Mad Max
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
A duplájáért DartonitDartonit wrote:Én 10000-ért vettem Mad Maxtől.Süni wrote:Bakker ! Miért nincs általános pofázós topic ???
Süni így már jobb? :D
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!