amikor tavaly fel lett törve állandóan a forum, át lett költöztetve egy uj szerverre. itt történt meg az átálás az uj forummotorra is, a cim pedig ez volt:
igaz ez átdom a forford3 könyvtárba, ami azért van hogy mi egyszerüen a forumot beírva eljussunk a forumig, de a hack progik a forum könyvtárban keresgélnek, ahol nincs semmi. viszont az átregisztrálás után az a lusta mocsok elnök elfelejtette a forummotor beállításaiban átírni a http://www.fordcapri.dsys.hu-t" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.fordcapri.hu-ra" onclick="window.open(this.href);return false;, ami azt eredményezi hogy mivel mindkét helyről elérhető a forum, hibaüzenetet nem kapsz, de a forummotor áttehet a dsys-es címre, észre sem veszed ha nem nézed fenn a cimet, mivel mindent látsz. viszont a cookie-kat (süti) is a dsys-es cimről küldte a forum, és a beazonosításra is a dsys-es címre fogadta el. Azon csodálkozom hogy ez nálam miért nem jött elő ez a hiba. a lényeg hogy most beállítottam a dsys nélküli oldalcímet, mindenki törölje a böngészőjében a sütiket, előzményeket és a cache-t, és az alábbi címekvalamelyikét használja:
FEFE wrote:Az mitől van hogy mozillával nemtudok belépni a fórumra?
Vagyis elvileg belép de mégsem.
Lent a jelenlévő forumozóknál azt muttja hogy bentvagyok de viszont fent azt jelzi hogy lépjek be és az új hozzászólások sem színeződnek narancssárgára.
törölted a cache-t, előzményeket, sütiket?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Lent a jelenlévő forumozóknál azt muttja hogy bentvagyok de viszont fent azt jelzi hogy lépjek be és az új hozzászólások sem színeződnek narancssárgára.
Semmi ilyet nem töröltem nem is tudom hol kell őket.
Semmi ilyet nem töröltem nem is tudom hol kell őket.
eszközök/beállítások/haladó/hálózat gyorsítótár törlése most
ez a cache törlése
eszközök/beállítások/adatvédelem/sütik sütik megtekintése összes süti törlése
ez gondolom egyértelmü
...A Xikla...
gyorstalpaló vát isz disz "kerek" süti ? (most nem zsömle te barom)
amikor megnézel egy honlapot, (ha a böngészödben engedélyezve van) a weblap egy kis txt fájlt készít a gépeden, ezt nevezik sütinek (cookie). amikor legközelebb visszalátogatsz erre a lapra, a lap megnézi hogy van e ott tőle származó még érvényes süti, ha megtalálja beolvassa és pl abból tudja a forum hogy te vagy és nem kell mindig bejelentkezni.
...A Xikla...
kuzsi wrote:másnál van gond a Firefox-al vagy csak nálam nem hajlandó belépni vele?
ff-el nekem is volt gondom, de ha már a jó cimet használod, akkor mennie kell... beléptem, kiirta hogy sikeres belépés, majd amikor a fórum főoldalára mentem, már nem voltam belépve. A Bogyó által irt törlések, jó cim használata esetén működnie kell.
kuzsi wrote:másnál van gond a Firefox-al vagy csak nálam nem hajlandó belépni vele?
ff-el nekem is volt gondom, de ha már a jó cimet használod, akkor mennie kell... beléptem, kiirta hogy sikeres belépés, majd amikor a fórum főoldalára mentem, már nem voltam belépve. A Bogyó által irt törlések, jó cim használata esetén működnie kell.
Így van,én is a másik címet használom és már minden okés,ugyanígy volt nekem is ahogy gizmo-nak hogy beléptem de aztán ki is lépett.
DE most hogy az új címet használom így már okés a dolog
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!