Lakatolás kb.200e nem feltétlen csak a munkája,a rohadt sok idő amit eltölt vele..
Fényezés 250e a minimum ami igényes.
+javító elemek

ennyi az annyi...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Így van!Bogyo28 wrote:annyit kell neki adni amit elöszőr kért...
Neked a fényező meg volt elégedve a lakatos munkájával?Tibi wrote:Azt hiszem megint találtunk egy remek szakembert akihez bizalommal fordulhatunk :(
Aképp áll a mutatvány hogy ez egy lehúzós kifolyik a pénz a kezemből bármennyi balfék,én személy szerint 0-ra tenném vele a pénzügyeket minnél előbb és mehetne a jó §'"+!%/=()Tibi wrote:Azt hiszem megint találtunk egy remek szakembert akihez bizalommal fordulhatunk :(
Mondjuk igen!stpetya wrote:Aképp áll a mutatvány hogy ez egy lehúzós kifolyik a pénz a kezemből bármennyi balfék,én személy szerint 0-ra tenném vele a pénzügyeket minnél előbb és mehetne a jó §'"+!%/=()Tibi wrote:Azt hiszem megint találtunk egy remek szakembert akihez bizalommal fordulhatunk :(
Különösebben nem problémázott. Volt pár bibi de az bármikor rákerülhetett annyit hurcolásztam, pakoltam.szszaby wrote:Neked a fényező meg volt elégedve a lakatos munkájával?Tibi wrote:Azt hiszem megint találtunk egy remek szakembert akihez bizalommal fordulhatunk :(