képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Blant
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Hallod ezt nevezem. Az autóm előző tulaja mutatott nekem képeket ilyenr égi talikról. naóem gyenge milyen autók voltak akkor. Biztos még megvannak valahol
Mi meg csinálunk még ilyen szépeket!
Királyak a képek!
és 

Királyak a képek!

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
A régi caprim megvan még de már nem olyan szép mint volt és belehekkeltek egy 2,3v6motortgizmo wrote:Mit tudsz a régi Caprid további sorsáról? Az az MkI-es megsemmisült külföldön?![]()
Gondolkoztam rajta hogy majd össze lehetne állítani egy történelmi oldalt, melyik autóval mi történt, miként éledt újra jobb esetben... szerintetetek megvalósítható?

- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
Szerintem a diósjenői sierra talin mutattad a képet róla a Zakspeed caprival egyetemben.trafo2000 wrote:Én vettem Zürichben az autót 1993 ban.8 évig volt az enyém.Akkor volt benne 90000km és még gyári szaga volt a verdának.Van még fényképem is róla svájci rendszámmal,de még a motortér is le lett fényképezve.Nitrobuster wrote:Trafó: Az akw550 eredetileg nem 1,6-os volt.

1978 MkIII LimaTI AiResearch T3 boosting 0,7bar
- Peti
- egyedülisszerelhet
Ha jössz, hozdd el a képeket a talira, és ha gondolod én beszkennelem és fölrakom a képtárba. Vagy valami valami hasonló.trafo2000 wrote:Fotókat max élőben mert hagyományos képekCapripower wrote:Lássuk a fotókat! Nagyon tetszett '97-98-ban az autód. Azt szabad tudni,hogy miért váltál meg tőle?Van több száz ilyen kép mindenféle régi talikról.Persze, kellett a zsé vállalkozáshoz és megadták az árát.
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
Hát ha lehet jó képet csinálni akkor ok.Van rengeteg szép capri,mindenféle motorterek,v8,turbó,stbCapripower wrote:Ha jössz, hozdd el a képeket a talira, és ha gondolod én beszkennelem és fölrakom a képtárba. Vagy valami valami hasonló.trafo2000 wrote:Fotókat max élőben mert hagyományos képekCapripower wrote:Lássuk a fotókat! Nagyon tetszett '97-98-ban az autód. Azt szabad tudni,hogy miért váltál meg tőle?Van több száz ilyen kép mindenféle régi talikról.Persze, kellett a zsé vállalkozáshoz és megadták az árát.
- Peti
- egyedülisszerelhet
Na, akkor szerintem amit tudsz hozdd el,(nem baj ha sok, -sőtt!) egy kicsit rendszerezd, (milyen év, melyik találkozó, stb.) hogy én is tudjam meg utána más is, aztán mehet a mehet! Ha a minőségére gondolsz, az olyan lesz mint a régi talikról amiket raktam fel. De azért szerintem érdemes; -főleg, ha valami régebbi kép.
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project