Nézzétek már meg a képet amit linkeltem, itt ha jól sejtem nem egy csipszezacskóból kivágott sík szarról van szó. Vagy igen? MONDOM : nem mertem szétszedni nehogy több kárt okozzak mint amit illik. Ezért tépem itt a számat. A tömítős emberrel majd beszélek.
CAPRI-3 : te is ennél az embernél csináltattad akiről fentebb volt szó?
CAPRI-3 wrote:nem, újat vettünk, 24V-hez még nem csináltattunk semmit, de asszem kelleni fog. a drift használja a motort rendesen.
de a tiedhez lehet kapni mindent, és még akár gyárit is, és még el is viselhető áron... sajna a régi kozéhoz csak gyártatni lehet... de ha kell szelepdekni tömítésből még van egy pár origináltam, azt szivesen odaadom...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Uraim ,kis segítségre lenne szükségem. A bekarikázott cucc kell-e nekem? Ha jól emlékszem ( leesett pár cimke :( ) ebből két cső a nyíllal jelölt helyre megy a többit nem nagyon tudom. Ez nem a tempomathoz való cuccok ?
miez01.jpg (68.6 KiB) Viewed 5539 times
Másik. Szerintem egyetlen egy ilyen csati van. Hátha valaki felismeri ennyiből.
miez02.jpg (77.86 KiB) Viewed 5539 times
Egyébként halad a kábelezés csak sajna elkezdett fújni+esni :(
az első képen látható cuccok az EGR és társai, azok neked nem kellenek. a iros nyilra mentek volna gyárilag, meg a kipuffnál levő szelephez, ezeket dugózd le.
a második szerintem a generátorra ment az eredeti kábelkötegben, az most nem fog neked kelleni, hiszen a capri gyári kábelét kell rátenned. ha végigköveted azt a kék kábelt, valószínüleg most a semmibe megy...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4