Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
megkérdezhetem hány éves vagy? mert az elbeszélések szerint kevés az élettapasztalatod, nem ismered a rendőröket hogy mit szoktak egy közúti ellenörzéskor tenni, és anélkül mondasz kellemetlen dolgokat bizonyos emberekről, hogy megbizonyosodnál arról hogy van e itt ilyen ember (Ford Fairlane is megmondta).ittyu wrote:mért te az vagy???de ha te megállítanál se kötöszködnél(remélem/gondolom)ha meglátnád az erőművet a motortérben.sőt inkábbSzelei Szilard wrote:"Ilyenek a zsaruk" Ezt pont egy rendőrnek mondod?! :D
Üdv.Ittyu vagyok.21.Debrecenből.....Bogyo28 wrote:megkérdezhetem hány éves vagy?ittyu wrote:mért te az vagy???de ha te megállítanál se kötöszködnél(remélem/gondolom)ha meglátnád az erőművet a motortérben.sőt inkábbSzelei Szilard wrote:"Ilyenek a zsaruk" Ezt pont egy rendőrnek mondod?! :D
Nem lett eladva, meggondolta magát, ő építette (építtette).gizmo wrote:Őt vettétek meg az e-bay-ről? Szép példány, az biztos!CapriTurbo wrote:Amúgy ez az az autó.
mindent lehet, de vannak következményei... nekem is volt olyan hogy késön jöttem rá, hogy kihagytam az olvasásban valamit a termékleirásban, és meg is nyertem a cuccot. Megbeszéltem az eladóval, és ennyi.ittyu wrote:hmmm.ebay-en lehet ilyet csinálni, hogy meggondolom magam??? :?
Szerintem az e-bay-en nem érte el a minimál árat, vagy kamu licit volt.gizmo wrote:Nem lett eladva?pedig az e-bay-en ment rá a licit keményen... jó lett volna egy olyan autó itthon!
nem kevés pénzbüntitől KPM vizsgára berendelés, rendszám elvétele stb...Iván wrote:ÜDVÖZLÉÉGY MINDENKI!!
VISSZÁB OLVASTAM HOGY AZ OLDLAT(MINDKÉT) KIVEZETETT KIPUFOGÓ (SIDE-PIPE) SZABÁLYTALANNAK MINŐSÜL KISHAZÁNKBAN!
KÉRDEZEM A HOZZÁÉRTŐKET:
-MIK LEHETNEK A KÖVETKEZMÉNYEI HA ILYENNEL SZALADGÁLOK?
-MERT NEKEM VAN OLYANOM ÉS NEM FÉLEK HASZNÁLNI
És esetleg valami engedéllyel nem lehet ezt megoldani?Bogyo28 wrote:nem kevés pénzbüntitől KPM vizsgára berendelés, rendszám elvétele stb...Iván wrote:ÜDVÖZLÉÉGY MINDENKI!!
VISSZÁB OLVASTAM HOGY AZ OLDLAT(MINDKÉT) KIVEZETETT KIPUFOGÓ (SIDE-PIPE) SZABÁLYTALANNAK MINŐSÜL KISHAZÁNKBAN!
KÉRDEZEM A HOZZÁÉRTŐKET:
-MIK LEHETNEK A KÖVETKEZMÉNYEI HA ILYENNEL SZALADGÁLOK?
-MERT NEKEM VAN OLYANOM ÉS NEM FÉLEK HASZNÁLNI
oldal kipőuffra nem fogsz kapni engedélyt, mivel ami nem lehet autón arra nem adnak ki engedélyt. Gizmo is szenvedett mikor le akarta vizsgáztatni az autót. szerencsére az utszéli rendőrök nem ezt nézik az auton mikor igazoltatnak, de ha belefut az ember egy KPM-esbe az ut szélén az már gáz. vagy egy nagyon ballábbal kelt torrente is gáz lehet...Hattyu wrote:És esetleg valami engedéllyel nem lehet ezt megoldani?Bogyo28 wrote:nem kevés pénzbüntitől KPM vizsgára berendelés, rendszám elvétele stb...
Esetleg átalakítási engedélyt kérni rá![]()
Lehet hülyét kérdezek